Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 11.07.2016.
00:10
S. Đurić - Vesti A

Čola izbegava crne mačke

Nema osobe, pa ni među poznatim ličnostima, koje nisu u nekim situacijama sujeverne, mada mnogi to ne žele da priznaju. Ipak, ima i onih koji javno pričaju o amajlijama koje nose i za koje veruju da ih štite. Najpopularniji pevač u regionu Zdravko Čolić ne krije da izbegava baksuzne situacije.

Z. K. Munja
Ne zanimaju ga proročanstva: Zdravko Čolić

- Zadržao sam deo nekog verovanja od svoje babe sa sela. Nije mi strano da izbegnem crnu mačku koja mi pređe put. Na koncertu u pulskoj Areni, pre nekoliko godina, počelo je snažno nevreme. Nakon toga počeo sam da verujem kako je petak 13. zaista baksuzan datum. A, mogli smo da održimo koncert nekoliko dana ranije - rekao je svojevremeno Zdravko Čolić.

Ipak, predviđanje budućnosti popularni Čola izbegava, jer ne želi da zna šta sve može da mu se desi.

Kriju decu od uroka

Brojne javne ličnosti putem društvenih mreža pokazuju svoju decu. Međutim, ima onih koji ne žele da slikaju svoje naslednike jer se plaše da neko može da ih urekne. Tako je Ana Sević jedno vreme krila ćerku Lorenu, a i sama nosi crveni končić oko ruke.
- Što se tiče mog crvenog konca oko ruke, nosim ga protiv uroka. Valja se, tako kažu stare bake - rekla je Ana.

Glumica Mirka Vasiljević iako, kako kaže, nije sujeverna, ne voli unapred da priča o ulogama. Inače, glumci nerado pričaju o budućim poslovima jer veruju da će se izjaloviti ako pre vremena kažu nešto o tome.

- Ćutim sve dok ne padne prva klapa. Ne volim da kažem da sam dobila ulogu, jer danas veoma lako neko drugi može da se nađe na vašem mestu. Kada snimim prvu scenu, rado pričam o konkretnim stvarima - kaže lepa Mirka.

Voditelj Ognjen Amidžić ne krije da je sujeveran, mada kako kaže, u granicama normale.

- Iako su u mojim emisijama često gostovali ljudi koji su se bavili natprirodnim moćima, nikada nisam verovao da su takve stvari moguće. Siguran sam ipak da takve osobe poseduju specifičnu energiju koja ljude uverava u istinitost njihovih tvrdnji - rekao je jednom prilikom Ognjen.

Da li zbog njenog romskog porekla ili zato što važi za najveću zavodnicu na estradi, tek Zlatu Petrović su često optuživali da se bavi crnom magijom. Najglasnija je bila Vesna Vukelić Vendi, pa su dve pevačice na kraju završile i na sudu zbog toga.

- Trpela sam dugo njeno pljuvanje po meni kao crnomagijašici! Mislila sam da njoj kao samohranoj majci treba novac, malo popularnosti, i nisam reagovala. Kada je izjavila da sam ubila svog momka magijom, dara je prevršila meru i nisam mogla da oćutim. Sud će odlučiti koliko Vendi treba da mi isplati na ime uvreda i povrede mog imena i ugleda - rekla je tada Zlata.

Međutim, nakon dvogodišnjeg sudskog procesa Zlata je ipak pristala da se vansudski poravna sa Vendi.

I Nada Topčagić priznaje da je sujeverna, a veruje u vračare jer je odrasla u Bosni.

- Kad sam započinjala karijeru, jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo - kaže Nada.

Crven končić oko ruke

Kada je pre nekoliko godina Madona postala verni sledbenik Kabale, oku ruke je vezala crveni končić. Svet je potpuno poludeo, pa su mnoge poznate ličnosti i u Srbiji oko ruke nosile crveni končić protiv uroka, a među njima je bila i Jelena Gerbec.
- Nema značaja, vidim svi nose, pa sam i ja sebi vezala crveni končić da budem u trendu. Slaže mi se uz minđuše. Ne verujem ja u te gluposti, brojanice i to, ne nosim ih. Ali išla sam kod astrologa - rekla je svojevremeno Jelena.







 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online