Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.11.2018.
15:10
republika.rs, Vestionline A

"Darko nikada nije preboleo Anu"

Bivša devojka Darka Lazića, hrvatska pevačica Olivera Matijević, tvrdi da folkerova verenica Marina Gagić još uvek nije svesna šta je čeka pored popularnog pevača koji se u KBC Zemun više od mesec dana oporavlja od udesa.

N. Đurović
Darko Lazić i Ana Sević

Olivera je za Srpski telegraf otkrila da smatra da Darko još uvek nije preboleo svoju bivšu suprugu Anu Sević, te da mu verenica Marina samo služi da sakrije svoju patnju.

- Darkova i Marinina veza po mom mišljenju nije ozbiljna. Sigurna sam da on Anu još nije preboleo i da sa Marinom samo sebe zavarava. Letos je sa njom otišao u Budvu u isto vreme kada je Ana bila sa novim dečkom Danijelom, to je bio jasan znak da nešto oseća prema bivšoj ženi. Uverena sam da je hteo da pokaže Ani da ju je zaboravio sa Marinom, ali zapravo i dalje žudi za njom - kaže Matijevićeva, koja tvrdi i da je tek punoletna Marina pre svega Lazićeva obožavateljka i da nije spremna da se izbori sa teretom njegove slave.

Olivera ističe da, uprkos brojnim potvrdama članova porodice Lazić da Marina Gagić nosi Darkovo dete, ne veruje u tu informaciju. Otkriva da je razlog njene sumnje saznanje da su se verenici baš pred Darkovu nesreću posvađali.

- Ja još uvek ne verujem da je Marina trudna dok to ne čujem iz Darkovih usta nastaviću da sumnjam. Čula sam da su njih dvoje neposredno pre udesa bili u svađi, tako da mi čitava priča oko trudnoće ne pije vodu - rekla je Matijevićeva.

Zarobiće novu ženu u kući, dok će on nastaviti da luta. Njegova verenica je još dete koje je privukla slava, ta veza nije ozbiljna, rekla je Olivera Matijević

- Marina je još dete koje je privukla Darkova slava. Ona nije svesna kakav je pakao čeka pored njega, jer ne zna niša o svetu estrade. Lazić i ona nisu jedno za drugo, jer Marina ne razume njegov posao. Ja sam to njemu već rekla pre udesa koji je doživeo, a on se samo nasmejao. Ipak, kada sam malo razmislila, shvatila sam će Darko zarobiti Marinu u kući, dok će on nastaviti da luta. Iz ličnog iskustva znam da je on shvatio da mu pevačice ne leže i da je najbolje da nađe neku ženu koja nije iz sveta estrade - kaže Darkova bivša devojka i konstatuje da je Marina zatrudnela sa folkerom u nezgodno vreme.

- Čim Lazića prebace u apartman, odmah ću mu doći u posetu. Sigurna sam da će to biti vrlo emotivan susret. Znam da mesec dana nije jeo ništa konkretno, pa ću mu ja doneti jednu pljeskavicu. Sigurna sam da ću mu izmamiti očaravajući osmeh koji, ako mene pitate, otvara sva vrata - kaže Lazićeva bivša devojka.

- Marina ima samo 19 godina, a po mom mišljenju, u današnje vreme svako ko rodi dete pre 22. godine je poranio. Darko obožava decu, ali nakon svega što mu se desilo, mislim da beba stiže u nezgodno vreme. Lazić će se još dugo oporavljati, pa ne znam da li će moći da se posveti tom detetu na pravi način - uverava Olivera i konstatuje da će predložiti Darku nakon što se oporavi da snime duet.

- Budući da nastupam širom Evrope, gde god da se pojavim svi me pitaju za Darka. Ja im kažem da će se on 100 odsto vratiti na scenu čim mu bude bolje. Volela bih da snimimo duet nakon svega i sigurna sam da će naša zajednička pesma imati posebnu emociju- zaključuje Olivera.

Podsećamo, Darko je uplovio u vezu sa atraktivnom hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević u februaru, a njihova veza je trajala do aprila. Samo mesec dana nakon što je raskinuo sa Oliverom, Darko je uplovio u vezu sa dugogodišnjom prijateljicom Marinom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online