Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 29.04.2016.
19:44
Blic A

Bahatost: Avion iz Frankfurta kasnio sat vremena zbog Zorice i Kemiša

Let iz Frankfurta za Beograd kasnio je sat vremena zbog pevačice Zorice Brunclik i njenog supruga Kemiša. Oni nisu dali da avion poleti jer im je neko seo na mesta.

Z. K. Munja
Insistirali da dobiju svoja mesta

Njih dvoje uvek skreću pažnju na sebe, svojim neobičnim stajlingom, izjavama da će ona biti ministarka kulture, time što su uvek zajedno.

Zorica je čak i ispričala kako bez njega baš nigde ne ide. Ne daj bože da je na nekom aerodromu sama, kaže, odmah bi se izgubila.

Možda bi bilo bolje da je pre dva dana bila sama na frankfurtskom aerodromu. Jer je zbog nje i Kemiša joj, avion na letu Frankfur-Beograd kasnio čitav sat! Ali šta je tu je, zajedno su, pa zajedno! I, eto frke! Ko Živka ministarka, svi da je čuju, Zoka je napravila haos u avionu! Stjuardese - nemoćne, kažu očevici!

U želji da čuju šta se dogodilo "Blic" je pozvao bračni par Aranđelović - Brunclik.

- Ma, ko vam je rekao da smo mi zadržavali let? To nisu tačne informacije. Na aerodromu u Frankfurtu je štrajk i došlo je do duplog čekiranja mesta. Na našem mestu je već sedeo neki par i šta je trebalo mi da uradimo? Šta? Da im sednemo u krila? Nisam verovao da će mi se takva stvar desiti na frankfurtskom aerodromu, stvarno nečuveno! Zahtevali smo de se situacija reši, samo to - rekao je Miroljub.

Na pitanje zar ne bi poštedeli sebe problema da su putovali biznis klasom, Kemiš je zaključio:

- Mi uvek uzimamo ekonomsku klasu - rekao je Kemiš.

Da je avion kasnio sat vremena zbog Zorice Brunclik potvrdio je gej aktivista Predrag Azdejković koji je na svom Fejsbuk profilu to i napisao i izazvao vrlo duhovite komenate, ne zalazeći u detalje kakav su konkretno problem napravili ovo dvoje.

„Red je, ministarka je u pitanju ...“, glasio je jedan od komentara, aludirajući na Zoričinu želju da postane ministarka kulture. Drugi komentar se odnosio na boju pevačicine kose: „Da nije Zorica zaboravila periku?“.

- Sedeo sam iza njih i nisam najbolje čuo o čemu se radi, ali shvatio sam da oni zadržavaju let. Žučno su se raspravljali sa stjuardesama, tražili su da razgovaraju i sa kontrolom letenja... Mislim da im je neko seo na mesta. Pedeset minuta je kasnio let, pedeset minuta smo proveli u avionu na frankfurtskom aerodromu - objasnio je Predrag Azdejković kako je kada se nađeš u avionu sa Zoricom i Kemišom.

POVEZANE VESTI

Petak 29.04.2016. 20:53
E kad seljacine dodju do novca. Na njive sa njima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online