Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 05.04.2016.
23:31
alo.rs A

Lepa Lukić besna: Vesna, ne diraj mi mrtvu majku!

Pevačica Lepa Lukić revoltirana je izjavama koleginice Vesne Zmijanac, koja tvrdi da je legendu narodne muzike majka šamarala usred američke kockarnice. Lepa smatra da ovim izmišljotinama Zmijančeva privlači pažnju jer, kako kaže, njena majka Milosija nije videla dalje od sela Miločaja.

Vesti
Nek su im na čast izrečene neistine: Lepa Lukić

- Šta me briga šta pričaju farmeri i Vesna. Ništa pametnije nemaju da rade nego da ogovaraju i polivaju se go*nima! Oni nemaju obraza, pa mogu svašta da pričaju kada su dokoni. Meni je važno da me narod ne komentariše u takvom kontekstu. Šta da radim sada zbog njenog laprdanja?! Ne mogu da uzmem sekiru i da je ubijem - kaže Lepa i dodaje.

- Vi treba da napišete da je to sramota, a ja neću da se nastavljam sa njom. Najpametnija je Ceca, koja godinama ćuti na takve stvari. Pročitala sam da je Vesna rekla da me majka šamarala u kockarnici u Americi. Jes‘, moja Milosija išla sa mnom u Ameriku da me šamara. U to bi samo lud poverovao. Moja majka nije izašla iz sela Miločaja. Sve i da je išla sa mnom po belom svetu, ne bi znala da korakne bez mene, a ne da me nađe u kockarnici. Rođena je i živela na selu, nije znala ni gde je Amerika - revoltirana je Lukićeva, koja ne može da veruje da je Vesna tako nešto mogla da kaže.

- Teško mi je da poverujem da je Vesna sve to izgovorila, jer nikada nismo bile zajedno u Americi. Nisam nikada pevala sa Vesnom, a ako jesam, ne sećam se. Sram je bilo. Nemoj da mi dira majku u grobu! Sve je slagala, ali to je njen obraz. Narod nije lud da joj poveruje. Bila sam i ja na farmi pa nisam lupetala ko oni - kaže Lepa,

Pevačicu je iznerviralo i to što ju je ogovarala i rediteljka Jelena Golubović.

- Šta, Jelena, sunce ti jarko, ima da priča o meni, a prvi put sam je videla u rijalitiju. Ja sam Lepa Lukić, a njima neka je na čast. Bez obzira na sve, Vesnu cenim i volim iako priča neistine. Samo neka nastave ako sam im zanimljiva. Sve i da je istina, moja majka je imala pravo da me šamara koliko god hoće - tvrdi legenda narodne muzike.

Lepa kaže da su nju, dok je bila na imanju u Lisoviću, svi cenili i poštovali, ali da ne bi ponovo učestvovala u tom rijalitiju.

- Bila sam već i ne bih više. Ne mogu da ulazim i izlazim svaki čas. Kako bi bilo da sada odem tamo i pokucam na vrata, pa kažem "ja došla". Pa ne ide to tako - tvrdi Lepa.

A evo kako je prokomentarisala to što je njena koleginica Zorica Marković u svakom serijalu.

- Što nekome smeta što Zorica voli da učestvuje non-stop. Zovu je stalno i plaćaju, pa zašto ne bi bila unutra - brani Lepa večitu farmerku i otkriva da sprema novu pesmu, koju će uskoro predstaviti publici.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online