Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 20.06.2015.
16:53
informer.rs A

Zorica otkačila Sašu Popovića zbog zadnjice Ane Nikolić

Zorica Brunclik i direktor Garanda Saša Popovića prekinuli su prijateljstvo i saradnju zbog zadnjice Ane Nikolić, objavio je Informer. Problem je, navodno, nastao kada je Prva televizija, na kojoj se emituju Zvezde Granda, pustila prilog od dva minuta sa Zoričinog koncerta u Sarajevu, dok je pozadini atraktivne Paraćinke posvećena duplo veća minutaža!

Z. K. Munja
Zorica s pravom iznervirana: Jedna zadnjica "vrednija" od 40 godina karijere

Kako piše "Informer", Zorica je zbog toga odlučila da se povuče iz žirija sve dok se ovo muzičko takmičenje bude emitovalo na Prvoj. Miroljub Aranđelović Kemiš je posle spornog priloga odmah poslao SMS poruku vlasniku "Granda".

- Kemiš je poludeo kada je video da je pevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli - rekao je sagovornik Informera.

Čak i u SMS poruci poslatoj Saši Popoviću, koju je obelodanila Grand produkcija, vidi se da je Kemiš naglasio da Zorica više neće kročiti na Prvu:

-  E sad je ovo naša odluka... i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj - napisao je Kemiš Popoviću.

Sukob se dodatno zahuktao kada je Saša najavio da će žiri u naredne dve epizode morati da ocenjuje i stajling i scenski nastup takmičara u muzičkom šou-programu.

- Brunclikovu je prvo iznervirao tretman na Prvoj televiziji, ali i u samim Zvezdama Granda, a zatim i ova informacija. Smatrala je da je takvo ocenjivanje podložno manipulaciji. Na primer neko može da dobije deset iz pevanja, a dvojke iz druga dva segmenta, pa da ga prešiša neko ko je dobio trojku za glas. Njoj je to bilo skandalozno i nije želela da učestvuje u tome. Kad je sve to saopšteno Saši, on se iznervirao i odlučio da je zameni Draganom Kojićem Kebom - tvrdi izvor.

Ana Nikolić je preko svog portparola za štampu poručila da se ne bavi sukobima na estradi.

- Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji. Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar - poručeno je iz tabora Nikolićeve.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online