Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 04.02.2014.
16:47
V. Tasić - Vesti A

"Trebalo je Saša ranije da podvikne"

Saša Popović, direktor Granda, rešio je da zavede red u svojoj kući, bar kada je oblačenje i pojavljivanje na malim ekranima u pitanju. S obzirom na to da Grandov kanal počinje sa emitovanjem 10. februara, red mora da se zna. I dok su jedni pozdravili njegovu zabranu da se pevači ubuduće pojavljuju obučeni u farmerke i džempere, drugi pitaju šta je sa razgolićenim pevačicama koje bez stida pokazuju donji veš i atribute u prekratkim haljinicama. Ali, u jednom se slažu gotovo svi - u TV emisijama moraju se poštovati neke norme.

Moraju da se poštuju neke norme: Saša Popović sa mladim pevačicama
 

- Saša Popović je malo okasnio! Trebalo je mnogo ranije da podvikne. Estrada je preterala u glumljenju fenseraja. Svi su, kao, nešto, opušteni. Na televiziji treba ispoštovati domaćine, gledaoce, publiku. U redu je da budemo opušteni, ali postoje stvari koje su primerene prilikama i godinama. Slabo se tu može postići nešto naredbama. To je i stvar opšte kulture. Nažalost, neki kao da se ne pogledaju u ogledalo pre nego što izađu iz kuće. Neukusa ima u izobilju i pozdravljam svaki pokušaj da se nešto dovede u red - kaže Aca Ilić, dodajući da on moderne, iscepane farmerke nosi samo na ulici, i to kad hoće da - izigrava mangupa.

Mladima sve lepo stoji: Katarina Živković

- Televiziju gledaju sve generacije, pa javna ličnost mora da ima odgovornost i to prema sebi, svojoj porodici, onima koji su ga pozvali, prema gledaocima. Nažalost, to se danas zaboravlja. Treba pooštriti kriterujme i ne dozvoliti svakom da se pojavljuje obučen kako hoće i da priča šta hoće. Nije televizija isto što i ulica. Tužno je što su emisije postale leglo strašnih stvari od golotinje do lupetanja svakakvih gluposti. Kao da je svima moto postao - obući se što nakaradnije, lupiti što veću glupost pred što više gledalaca, pa ostati živ. Da ne pričamo o tome da neki dolaze na snimanja pod svakojakim dopinzima - kaže Stanojka Bodiroža Ćana. U celoj priči o pojavljivanju pevača na televiziji, džemperi i farmerke su, izgleda, najmanji problem. Jer, uz neadekvatno oblačenje, često ide i rečnik koji je primereniji ulici nego malim ekranima.


- Kao da su svi izgubili kompase. Saša Popović može bar u svojoj kući da uvede red i dobro je što je neke ljude prodrmao. Nažalost, pevači više razmišljaju o tome kako će za emisiju obući, nego kako će i šta pevati. Zato je rezultat najčešće - čista katastrofa. Nakaradno izgledaju, nakaradno pevaju, nakaradno pričaju... Da ne pričam o mladim pevačima koji su naši naslednici, a najčešće ne znaju ni elementarne stvari. Biti pevač ne znači samo uzeti mikrofon i pevati, ali to mnogi nikako da shvate - rekao je Dragan Pantić Smederevac.
 

Milica Todorović: Gledam svoja posla

I dok su stariji pevači za uvođenje stroge discipline, mlade pevačice smatraju da je najvažnije u svemu, pa i u oblačenju imati mere.
- Kada se pogleda neka TV emisija, vidi se da mnogi pevači i pevačice greše u izboru odeće. Ja vodim računa kako se oblačim, ali neke moje koleginice mnogo greše, mada im to nikada ne bih rekla, jer gledam svoja posla. Čini mi se da su veći problem muškarci koji na snimanja dolaze obično obučeni. U svakom slučaju, svako bira kako će se predstaviti publici - smatra Milica Todorović.


Katarina Živković: Sašu treba slušati

- Ako iko poznaje pravila šou-biznisa onda je to Saša Popović i zato ga treba slušati. Pevač i odećom pokazuje koliko poštuje publiku koja nas drži na sceni i od koje živimo. Zaista je ružno na grandioznoj sceni vrednoj nekoliko stotina hiljada evra pojaviti se neadekvatno obučen. Ipak, mislim da moje koleginice ni u čemu ne preteruju. Sve su mlade, lepe, zgodne i sve im lepo stoji - kaže Katarina Živković.

POVEZANE VESTI

Utorak 04.02.2014. 22:28
Dobro se Popović sjetio da je Dara prevršila mjeru....Pa Pink je u narodu postao osnovna mjera za neukus...a ravnopravno mu parira i Grand!!! Što je najgore ta pinkovska&grandovska "moda" se prenjela na ulice, čak i u škole gdje učenice dolaze neprimjereno obučene i mjestu i svojim godinama a sve po uzoru gologuzih pjevačica u pokušaju........
Utorak 04.02.2014. 16:54
Ova kuga sto izlazi iz Pinka nikako da se unisti.
Sreda 05.02.2014. 09:02
nije Sasu smetalo to sto se njegova drugarica Brena pojavljuje maltene gola na docek nove godine, ne samo sto to ne prilici zeni od pedeset i kusur godina, nego kako traziti od mlade pevaljke da se zakopcavaju do grla kad je baba gazdarica pokazala i guze i ostalo. Videcemo kako ce to izgledati, da li ce vaziti za sve, cisto sumnjam
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online