Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.04.2015.
10:11
V. Tasić - Vesti A

"Dobro znam kakvog muža imam"

Ana Sević (29) ne mari za nestašluke svog supruga Darka Lazića, čak tvrdi da ne čita po novinama šta se sve o njemu piše.

youtube.com
Posvećena porodici: Ana Sević

- Ja dobro znam sa kim živim i kakvog muža imam. Nijednog trenutka ne dozvoljavam da mi tabloidne priče o Darku pokvare raspoloženje. Znam kako funkcioniše estradna mašinerija, kako sve te priče nastaju i ne uzbuđujem se zbog toga. Ima toliko lepih stvari u životu, ne želim vreme i energiju da trošim na gluposti. Ali, svesna sam, da nisam iz ovog posla, a da mi je Daro suprug, ne znam kako bih sve to preživela. Bilo bi sigurno mnogo teško. Kad se dvoje bave istim poslom, to je velika prednost u svakom smislu - kaže Ana.

Ne strahujete da će zbog Darkove karijere trpeti vaša?
- Zašto bih se plašila? Uopšte ne strahujem da ću zapostaviti svoju karijeru. U medijima, ali i na poslu me ima onoliko koliko mislim da je to potrebno. Ne želim da preterujem jer sam posvećena porodici. Pokušavam da napravim balans između posla i porodice i čini mi se da uspevam. Vrlo sam aktivna, gostujem u emisijama, ma neće moja karijera nigde pobeći. Naša ćerkica Lorena brzo raste i ne želim da propustim ni sekund njenog odrastanja. Sad spremam nešto novo, ali neću da pričam o tome. Čekam da bude gotovo nešto konkretno, pa da dela govore umesto reči.

 Koliko vam Darko pomaže oko ćerkice?
- Darko stiže da pomogne u svemu, na svaki način, iako mnogo radi i putuje. Svaki slobodan trenutak provodi sa nama i ne libi se da bilo šta uradi. Ne tražim od njega baš da menja pelene, zašto bi to radio kad sam ja tu. I dalje je nežan, romantičan, pažljiv, stalno mi priređuje iznenađenja. Inače, Lorena ima devet meseci, preslatka je i stalno hoće da se igra. A kako čuje muziku, tako krene sa noge na nogu da skakuće, onako malecna i slatka. Uopšte je ne zanimaju dečje igrice tipa taši-taši, samo nešto ozbiljno. Kao i sva današnja deca otima mi telefon, dok je igračke uopšte ne zanimaju. Lutke izgustira za dva minuta. Kada je potrebno, recimo, kad Darko i ja želimo negde da otputujemo Lorenu čuvaju bake. Imamo i prabake, čak su i one mlade pa mogu da uskoče. Svi se grabe da čuvaju Lorenu i da nam oko nje pomognu.

Srećna ako se kuma uda

Terate li kumu Andreanu da se uda?
- Bila bih presrećna da se kuma Andreana uda. Zaslužuje dobrog čoveka i mogu da tvrdim da je njen dečko sjajan. Volela bih da u što skorije vreme imamo jedno lepo slavlje tim povodom. Andreana ima lepu karijeru, konačno je našla čoveka koji joj savršeno odgovara i bilo bi divno da se uda. Dobro je što je i on čovek iz našeg posla, jer jedino takav može da razume sve ono sa čime se mi pevači suočavamo - kaže Ana.

Da li je Darku njen plač najlepša pesma?
- Jeste, oboma nam je to najlepša pesma. Lorena je promenila naše živote. Zanimljive su joj samo stvari koje nisu za igranje. Sad je u fazi ili da stoji, ili da trči, sredine nema. Stalno nešto čavrlja, noću lepo spava, ali danju nema šanse da zaspi da joj nešto ne promakne. Kad je Darko prvi put čuo kako plače, rekao je našoj kumi Andreani Čekić: "Joj, kumo, ona plače sa trilerima!" A ona je odgovorila: "Bogme, kume, ovo više vuče na rok!" Tako je ostala priča da Lorena plače u rok, a ne u folk fazonu.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online