Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 05.04.2015.
08:52
V. Tasić - Vesti A

Čije butine su Ok, a čije degute?

Seks i skidanje pred kamerama nisu nešto novo na estradi, ali se čini da poslednjih nekoliko godina, što je jača ekonomska kriza u Srbiji, to je više golotinje među javnim ličnostima, posebno među pevačicama k

Z. K. Munja
Malo preterala: Neda Ukraden

Rijaliti program Parovi, koji se emituje na Hepi televiziji i koji je naišao na opšte zgražavanje javnosti, odlukom Regulatornog tela za elektronske medije je ukinut, ali samo na 24 sata. Mere zabrane odnose se na samo na emitovanje na televiziji, već i na internet gde su puštani necenzurisani snimci, pa ne čudi što su mnogi Parovi zvali - porno rijaliti.

Kako se priča, iza odluke da se Parovi zabrane, "krije se" se navodno Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka, koji je ljubomoran što mu druga televizija preotima publiku.

Seks i skidanje pred kamerama nisu nešto novo na estradi, ali se čini da poslednjih nekoliko godina, što je jača ekonomska kriza u Srbiji, to je više golotinje među javnim ličnostima, posebno među pevačicama koje ne biraju sredstva za malo popularnosti.

Mnoge pevačice i samozvane starlete maksimalno koriste društvene mreže da pokažu kako su zgodne, lepe i poželjne često sa minimalno ili potpuno bez odeće jer bez skidanja i golotinje, za koju većina muškaraca kaže da je nikad nije previše, nema ni karijera, ni posla, ni zarade.

Svojevremeno su se Lepa Brena i Vesna Zmijanac takmičile ne samo u pevanju, nego i koja će biti seksepilnija i izazovnija. U trci im je skidanje i te kako pomoglo.

instagram.com
Kome u životu trebaju Sekine butine, sem njenom mužu?

Nedavno je Seka Aleksić na svom Fejsbuk profilu postavila fotografiju golih butina, a već pet minuta kasnije rasplamsala se žestoka rasprava među njenim fanovima da li ima donji veš ili ne. Sekina egzibicionistička akcija podigla je veliku prašinu, a ona je dobila toliko željnu pažnju javnosti. I dok jedni komentarišu da Sekine noge izgledaju odlično, drugi tvrde da je ova priča smešna jer su pevačicu videli uživo i da je ona daleko od ženske i po kakvom se predstavlja na društvenim mrežama.

Izazovu pokazivanja tela nije odolela ni vremešna Neda Ukraden. Od kada se pre nekoliko meseci u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" pred TV gledaocima pojavila golih nogu, u utegnutom kostimu i s halterima, ona ne miruje. Komentari da i u sedmoj deceniji života izgleda sjajno samo su joj dodatni podsticaj. Ali, često ume i da pretera, pa se nedavno slikala utegnuta u čipkani, providni triko uz izazovne poze na stolici. Ali, umesto očekivanih komplimenata, ona je pobrala kritike da takvo poziranje ipak ne priliči ženi njenih godina i renomea.

Ali, ko još obraća pažnju na kritike, pevačice svakako ne, jer njima je važno samo da se priča i da se podiže prašina. I dokle tako? Ko zna, čini se da su sve granice, a posebno pristojnosti, davno izbrisane na estradi.

Grudi na izvol'te

twitter.com/@karleusastar
Svi Jelenini atributi

Svoje atribute na izvol'te redovno pokazuje Jelena Karleuša, koja se ne stidi i da golišave fotke kači na društvene mreže. Ipak, kao dama od stila o kojoj pišu čak i svetski mediji, ona se trudi da pokaže bar zrce dobrog ukusa za razliku od ostalih pevačica.

Tako je Dara Bubamara već mesecima stalno na meti kritika, posebno što u prvi plan gura svoje ogromne, silikonske grudi. Ali, ona ne mari za kritike i tvrdi da je ogovaraju samo oni koji su ljubomorni na njen uspeh.

POVEZANE VESTI

Nedelja 05.04.2015. 09:37
Ovo što se sada dešava je posledica zaglupljivanja Srbije . Naravno da je sve krenulo sa Pinka , Granda i ostalih trovača Srbije . TV Happy je samo preotela lidersko mesto Pinku i otuda ljubomora Željka Mitrovića .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online