Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 14.12.2013.
15:01
D. Dušanić - Vesti A

Golotinja ne zna za godine

Golišave fotografije prečica su do popularnosti, pa ne čudi što se pevačice poslednjih godina sve češće skidaju pred objektivima fotoaparata. Za ličnu promociju obilato koriste društvene mreže Tviter i Fejsbuk. Ajde što se skidaju mlade i zgodne pevačice, već se sve češće razgolite i dame "u godinama" valjda da pokažu da i dalje nisu za bacanje.

Briga me za komentare: Marta Savić

Tako je nedavno Marta Savić (47) na Fejsbuku postavila svoju sliku u belom, seksi vešu, a potom i u toplesu. Njena golotinja je više privukla pažnju nego sve pesme koje snimila poslednjih godina. Komentari su bili različiti, a Marta objašnjava zašto je golišave slike podelila sa virtuelnim prijateljima.


- Novinari su mi nedavno postavili pitanje - kako bih sebe opisala u tri reči. Dugo sam razmišljala šta da odgovorim, pa sam na kraju rekla: obična, neobična, nesebična. Volim što sam obična, uživam u sitnicama koje život znače, volim jednostavne, dobre ljude. Neobična sam jer imam različite energije u sebi, koje me čine drugačijom i uživam u tim momentima kad takva energija izlazi iz mene.

- Nesebična sam jer sve što radim, radim srcem i dušom. Moj problem je bio da sve to podelim sa svima. Znam da će svako moje drugo ja naići na kritike i osporavnje, ali dovoljno imam godina i sigurna sam da me baš briga šta drugi misle, pogotovo što sam se uverila da mnogi koji uopšte ne misle, najčešće se ističu sa svojim mišljenjem - rekla je Marta.

Među komentarima ispod vesti na portalima koji su objavili razgolićenu Martu moglo se pročitati i sledeće: "Klimaks drma sve u šesnaest, a fotošop čini čuda", "Crna Marta, šta će ti ovo? Nije sramota, ti si lepa žena, ali budi i dostojanstvena", "Fotošop je čudo, i od babe može da napravi devojku"...
 

Crno, pa se providi: Vesna Zmijanac
 

Kada je u pitanju golotinja Jelena Karleuša (35) retko propušta priliku da pokaže svoje zanosne, silikonske obline. Tako se i slika njene gole zadnjice iz spota "So" prvo našla na njenom Tviter profilu. I njena ljuta estradna rivalka Seka Aleksić (33) voli da deli provokativne slike sa fanovima i veoma je ažurna po tom pitanju. Tako je publici pokazala svoje grudi u providnoj bluzi, ali i kako vežba u teretani sa zadnjicom u prvom planu. Ipak, najviše prašine podigla je Vesna Zmijanac (56) koja je pojavila u providnoj haljini bez brushaltera.
 

Starlete u prvom planu

Soraja Vučelić

U skidanju i kačenju golišavih slika na društvene mreže prednjače starlete. Devojke bez konkretnog zanimanja koje medijsku pažnju dobijaju na ovaj način ne vide ništa loše u tome da uz pomoć golišavih slika izađu iz anonimnosti.

 

Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić i mnoge devojke poput njih zahvaljujući golotinji dobile su ulaznicu za rijaliti šou programe i naslovne strane.

- Ta providna haljina o kojoj svi toliko pričaju je samo jedna prosečna haljina koju mi je poklonio moj Željko. Ništa tu nije bilo planski. Pozirala sam fotografima, blic je probio kroz haljinu i ocrtale su mi se grudi. Grudnjak nikada nisam nosila, niti ću. Zašto bih kada su mi grudi prirodne i dobro mi stoje - poručila je Vesna Zmijanac.

Skida se i Ana

Ana Nikolić

Ana Nikolić uporno pokušava da ubedi javnost kako do popularnosti i novca želi da dođe samo pevanjem, ali joj više niko ne veruje. U želji da stalno bude u medijskoj žiži ona se ne libi da se pojavi polugola na nekoj reviji ili društvenom događaju znajući da će njena slika završiti u novinama.

 

Kada se tome dodaju i veze sa kontroverznim biznismenima i ljudima koji se bave sumnjivim poslovima, eto opet medijske promocije. A, pesme? Ko te pita, važno je da se priča i piše, mada još nije utvrđeno da se od ovakve vrste popularnosti može i živeti.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.12.2013. 10:04
U nedostatku dobrih pjesama i dobrog ukusa na estradi danas vlada HAOS I NEUKUS !!! Što budalastije i vulgarnije, eto tebe na stranicama tabloida i preko noći postaješ...HIT !!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online