Subota 14.12.2013.
15:01
D. Dušanić - Vesti

Golotinja ne zna za godine

Briga me za komentare: Marta Savić

Tako je nedavno Marta Savić (47) na Fejsbuku postavila svoju sliku u belom, seksi vešu, a potom i u toplesu. Njena golotinja je više privukla pažnju nego sve pesme koje snimila poslednjih godina. Komentari su bili različiti, a Marta objašnjava zašto je golišave slike podelila sa virtuelnim prijateljima.


- Novinari su mi nedavno postavili pitanje - kako bih sebe opisala u tri reči. Dugo sam razmišljala šta da odgovorim, pa sam na kraju rekla: obična, neobična, nesebična. Volim što sam obična, uživam u sitnicama koje život znače, volim jednostavne, dobre ljude. Neobična sam jer imam različite energije u sebi, koje me čine drugačijom i uživam u tim momentima kad takva energija izlazi iz mene.

- Nesebična sam jer sve što radim, radim srcem i dušom. Moj problem je bio da sve to podelim sa svima. Znam da će svako moje drugo ja naići na kritike i osporavnje, ali dovoljno imam godina i sigurna sam da me baš briga šta drugi misle, pogotovo što sam se uverila da mnogi koji uopšte ne misle, najčešće se ističu sa svojim mišljenjem - rekla je Marta.

Među komentarima ispod vesti na portalima koji su objavili razgolićenu Martu moglo se pročitati i sledeće: "Klimaks drma sve u šesnaest, a fotošop čini čuda", "Crna Marta, šta će ti ovo? Nije sramota, ti si lepa žena, ali budi i dostojanstvena", "Fotošop je čudo, i od babe može da napravi devojku"...
 

Crno, pa se providi: Vesna Zmijanac
 

Kada je u pitanju golotinja Jelena Karleuša (35) retko propušta priliku da pokaže svoje zanosne, silikonske obline. Tako se i slika njene gole zadnjice iz spota "So" prvo našla na njenom Tviter profilu. I njena ljuta estradna rivalka Seka Aleksić (33) voli da deli provokativne slike sa fanovima i veoma je ažurna po tom pitanju. Tako je publici pokazala svoje grudi u providnoj bluzi, ali i kako vežba u teretani sa zadnjicom u prvom planu. Ipak, najviše prašine podigla je Vesna Zmijanac (56) koja je pojavila u providnoj haljini bez brushaltera.
 

Starlete u prvom planu

Soraja Vučelić

U skidanju i kačenju golišavih slika na društvene mreže prednjače starlete. Devojke bez konkretnog zanimanja koje medijsku pažnju dobijaju na ovaj način ne vide ništa loše u tome da uz pomoć golišavih slika izađu iz anonimnosti.

 

Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić i mnoge devojke poput njih zahvaljujući golotinji dobile su ulaznicu za rijaliti šou programe i naslovne strane.

- Ta providna haljina o kojoj svi toliko pričaju je samo jedna prosečna haljina koju mi je poklonio moj Željko. Ništa tu nije bilo planski. Pozirala sam fotografima, blic je probio kroz haljinu i ocrtale su mi se grudi. Grudnjak nikada nisam nosila, niti ću. Zašto bih kada su mi grudi prirodne i dobro mi stoje - poručila je Vesna Zmijanac.

Skida se i Ana

Ana Nikolić

Ana Nikolić uporno pokušava da ubedi javnost kako do popularnosti i novca želi da dođe samo pevanjem, ali joj više niko ne veruje. U želji da stalno bude u medijskoj žiži ona se ne libi da se pojavi polugola na nekoj reviji ili društvenom događaju znajući da će njena slika završiti u novinama.

 

Kada se tome dodaju i veze sa kontroverznim biznismenima i ljudima koji se bave sumnjivim poslovima, eto opet medijske promocije. A, pesme? Ko te pita, važno je da se priča i piše, mada još nije utvrđeno da se od ovakve vrste popularnosti može i živeti.

2024 © - Vesti online