Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 23.03.2015.
10:20
D. Dušanić - Vesti A

"Nema šanse da snimim folk album"

Marija Šerifović (30) nedavno je svoje obožavaoce obradovala pesmom "Ne spominji ljubav", duetom sa Adilom Maksutovićem. Reč je o romantičnoj baladi sa latino šmekom u srpskoj verziji, kako su poznavaoci ocenili obradu španskog hita "Esta Kobardija" iz 1984. godine, a za adaptaciju teksta je bio zadužen Bane Opačić.

Z. K. Munja
Uživa u Los Anđelesu: Marija Šerifović

- Ne planiram u bliskoj budućnosti da snimim i objavim za domaće tržište još neku numeru, niti ću skorije zapevati i održati koncert u Beogradu. Duet sa Adilom je genijalan, treba mu dati samo malo vremena da zaživi, da ljudima uđe u uši, a nadam se i pod kožu. Trebalo bi uskoro da uradimo ekranizaciju za tu pesmu, kojom smo Adil i ja zapravo ostvarili jedno drugom želju da ukrstimo glasove. Smatram da se dogodila čarolija, da je nastalo umetničko delo, pa neka svi uživaju u našem duetu koji smo snimili za one koje volimo - rekla je Marija za "Vesti".

Bez ljubimaca u Americi

- U Ameriku nisam mogla da povedem moje četvoronožne prijatelje. Pas Robi nažalost nije sa mnom, jer je već star i bilo bi za njega veliko mučenje da treba da putuje 12-14 sati. Ne želim da ga mučim, zato je ostao u Beogradu sa ostatkom moje porodice. U Los Anđelesu još nemam kućnog ljubimca, ali nabaviću ga uskoro.

Iako ste se preselili u Los Anđeles, čini se da stalno dolazite u Beograd.
- Varka, samo se tako čini. Prošlog leta sam otišla za Ameriku i nisam dolazila do kraja godine. Otišla sam, jer imam mogućnost i sreću da uživam u Gradu anđela, na prijatnoj temperaturi i u okeanu, kao i da uživam u svom novom životu. To je jedini razlog zbog kojeg sam ja otišla u Ameriku. Zbog nekih obaveza koje sam imala, došla sam onda u Srbiju, pa se desilo i snimanje dueta. Ali, ja sad živim u Los Anđelesu i imam zakzana gostovanja po američkim gradovima. Nastupam uglavnom po klubovima, gde dolaze mahom naši ljudi, ali zaluta i poneki Amerikanac, moj obožavalac ili fan Evrovizije.

Ima li šanse da zapevate i na nekoj sceni, na kojoj nastupaju američki i svetski poznati izvođači?
- O tom - potom!

Učestvovali ste u snimanju spota za pesmu kojom će se Bojana Stamenov predstaviti na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije. Kakve su vaše prognoze za plasman Srbije na takmičenju u Beču?
- Nemam prognoza, samo mogu Bojani da poželim sreću i da uđe u finale. Inače, osim naše, nisam čula nijednu pesmu koja će se naći u takmičarskom delu Evrosonga ove godine, ni Kneza, ni Danijela Kajmakoskog, nikog.

Ko bi po vašem mišljenju bio naš idealan predstavnik na Evrosongu? Možda Adil?
- Iskreno, ni sama ne znam, poprilično sam zbunjena po tom pitanju. Potrebno je mnogo toga, a ponajviše da te pogleda onaj odozgo. Što se Adila tiče, uz adekvatnu kompoziciju, sasvim sigurno da bi bio pravi predstavnik naše zemlje. Ipak, još mu nisam davala sugestije da razmišlja u tom pravcu, ali ima vremena.

Poznato je da volite i da odlično pevate narodnjake, da li će se pojaviti i neki album na kojem biste snimili pesme tog faha koje su vašem srcu drage?
- Ima mnogo kompozicija koje volim i uz koje se veselim, ali nema šanse da snimim album sa narodnjacima. Oni koji bi pak želeli da čuju kako ih ja pevam, moraće da love po društvenim mrežama kad postavim neki takav video-zapis, kao što je nedavno bilo sa snimkom kada sam zapevala "Pukni, zoro".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online