Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 09.02.2015.
10:20
Z. Vicelarević - Vesti A

Halid, Haris i Žera zapalili Union halu

Koncert Halida Bešlića, Harisa Džinovića i Crvene jabuke u Union hali u Frankfurtu je događaj koji je obeležio protekli estradni vikend u Nemačkoj.

Z. Vicelarervić
Spektakl: Crvena jabuka

Očekivanja menadžera i glavnog organizatora koncerta Duška Bilića su se u potpunosti obistinila. Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi. Spektakl je otvorio pop bend Crvena jabuka i vokal Dražen Žerić Žera, Haris Džinović je podigao atmosferu do granice izdržljivosti a izlazak Halida Bešlića na binu je bio vrhunac koji je postavio nove granice u svakom pogledu.

Fotografija za uspomenu

Jadranka Grubiša i Kristina Zubac iz Majnca su jedva dočekale da se slikaju sa Halidom i obe govore uglas.
- Obožavamo Halida Bešlića. On je zaista ekstra i zbog njega smo došle - kažu u horu Jadranka i Kristina.

- Došla sam sa mnogobrojnim društvom iz Frankfurta, Ofenbaha i iz Karlsruea na večerašnji koncert. Jako nam je lepo. Organizacija je za svaku pohvalu. Sviđaju nam se svi pevači. Meni se posebno sviđa Halid i Crvena jabuka. Drago mi je da su momci iz Crvene jabuke izašli iz bekstejdža u VIP i pravili nam društvo za našim stolom, a neki su se slikali sa nama. Bili su jako veseli i raspoloženi - rekla je Evelina Kepetanović iz Frankfurta.

Gordana Filipovska iz Majnca i Žaklina Trajčeva iz Gernshajma su došle sa društvom.

- Koncert je fenomenalan. Halid je za mene na prvom mestu. On je jedno veliko srce. Ne znam kako bih najbolje rekla ali mnogo gu sakam. Harisa volim isto - rekla je za "Vesti" Gordana.
Žaklina kaže da voli sve, i Crvenu jabuku i Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

- Obožavam ih sve. Odmalena slušam njihovu muziku i znam svaki stih iz njihovih pesama. Baš ih volim i drago mi je što sam ih sve zajedno videla na jednom koncertu.
Edin Omerović je na koncertu slavio rođendan sa društvom iz Bad Sodena - Salz Minstera.

- Atmosfera je fenomenalna, ne samo zato što je meni 33. rođendan večeras i zato što ga slavim baš uz Halida Bešlića, nego je ceo koncert super zamišljen. Halid je za mene prava legenda i njegove pesme znam sve napamet. Haris je isto fantastičan pevač, a Jabuku vole više moji drugari - kaže Edin dok preko njegovog ramena Senad Hasić dodaje da je Crvena jabuka prava stvar.

- Slušam ih od svoje 16. godine i od tada pratim sve njihove uspone i tragedije koje su ih zadesile. Volim da slušam i Harisa Džinovića i Halida Bešlića, ali Crvena jabuka je nešto ekstra - ističe Hasić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online