Ponedeljak 09.02.2015.
10:20
Z. Vicelarević - Vesti

Halid, Haris i Žera zapalili Union halu

Z. Vicelarervić
Spektakl: Crvena jabuka

Očekivanja menadžera i glavnog organizatora koncerta Duška Bilića su se u potpunosti obistinila. Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi. Spektakl je otvorio pop bend Crvena jabuka i vokal Dražen Žerić Žera, Haris Džinović je podigao atmosferu do granice izdržljivosti a izlazak Halida Bešlića na binu je bio vrhunac koji je postavio nove granice u svakom pogledu.

Fotografija za uspomenu

Jadranka Grubiša i Kristina Zubac iz Majnca su jedva dočekale da se slikaju sa Halidom i obe govore uglas.
- Obožavamo Halida Bešlića. On je zaista ekstra i zbog njega smo došle - kažu u horu Jadranka i Kristina.

- Došla sam sa mnogobrojnim društvom iz Frankfurta, Ofenbaha i iz Karlsruea na večerašnji koncert. Jako nam je lepo. Organizacija je za svaku pohvalu. Sviđaju nam se svi pevači. Meni se posebno sviđa Halid i Crvena jabuka. Drago mi je da su momci iz Crvene jabuke izašli iz bekstejdža u VIP i pravili nam društvo za našim stolom, a neki su se slikali sa nama. Bili su jako veseli i raspoloženi - rekla je Evelina Kepetanović iz Frankfurta.

Gordana Filipovska iz Majnca i Žaklina Trajčeva iz Gernshajma su došle sa društvom.

- Koncert je fenomenalan. Halid je za mene na prvom mestu. On je jedno veliko srce. Ne znam kako bih najbolje rekla ali mnogo gu sakam. Harisa volim isto - rekla je za "Vesti" Gordana.
Žaklina kaže da voli sve, i Crvenu jabuku i Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

- Obožavam ih sve. Odmalena slušam njihovu muziku i znam svaki stih iz njihovih pesama. Baš ih volim i drago mi je što sam ih sve zajedno videla na jednom koncertu.
Edin Omerović je na koncertu slavio rođendan sa društvom iz Bad Sodena - Salz Minstera.

- Atmosfera je fenomenalna, ne samo zato što je meni 33. rođendan večeras i zato što ga slavim baš uz Halida Bešlića, nego je ceo koncert super zamišljen. Halid je za mene prava legenda i njegove pesme znam sve napamet. Haris je isto fantastičan pevač, a Jabuku vole više moji drugari - kaže Edin dok preko njegovog ramena Senad Hasić dodaje da je Crvena jabuka prava stvar.

- Slušam ih od svoje 16. godine i od tada pratim sve njihove uspone i tragedije koje su ih zadesile. Volim da slušam i Harisa Džinovića i Halida Bešlića, ali Crvena jabuka je nešto ekstra - ističe Hasić.

2024 © - Vesti online