Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.01.2015.
08:24
V. Tasić - Vesti A

Dosta je mikrofon bio paravan

Poslednjih godina estrada je preplavljena razgolićenim devojkama silikonskih usana i grudi, a nepoznatog zanimanja. Nikom nije jasno čime se u stvari bave, iako one sebe nazivaju pevačicama i staletama. Zato ne čudi što se krajem godine u javnosti podigla velika prašina nakon privođenja pojedinih devojaka koje se navodno bave elitnom prostitucijom.

Z. K. Munja
Jadranka: Ponudio joj 10.000 evra za noć

Još kad je Branko Ružić, član Izvršnog odbora SPS- a javno rekao da se zalaže za legalizaciju prostitucije javnost je proključala, a već danima se nagađa kome je na estradi pevanje zapravo paravan za bavljenje najstarijim zanatom.

A, pevači k'o pevači ne bi da se nikome zameraju, mada nezvanično većina njih priznaje da bi zapravo bilo dobro da se konačno odvoji žito od kukolja i da se zna ko i šta radi.

- Nisam slepa da ne vidim da na estradi ima dosta prostitucije. Mnoge devojke su preko tuđih kreveta došle na estradu, ali ne da bi pevale, već da bi zarađivale prostituisanjem. Zahvaljujući takvima svi smo mi okaljani i to me mnogo boli. Pošteno radim svoj posao, pevanjem može da se zaradi dovoljno novca za život, nemam nikakvu mrlju i strašno mi je da neko kalja obraz svih nas koji pošteno radimo - kaže Jadranka Barjaktarović, koja ne krije da joj je svojevremeno ponuđeno 10.000 evra za noć s njom.

- Kao da je neko pucao u mene! Zaćutala sam, okrenula se i otišla šokirana. Kasnije sam shvatila da ima onih koje bi ponudu oberučke prihvatile. Čovek nije mogao da zna da ja nisam jedna od njih, jer me ne poznaje. Odvratno mi je i prljavo to što neke devojke koriste mikrofon kao paravan za bavljenje najstarijom zanatom. Ja jesam za legalizaciju prostitucije jer bi se tako koliko-toliko stvari postavile na svoje mesto - smatra Jadranka.

Goci dosta da se stidi zbog drugih
 

Za razliku od nje, Goca Božinovska tvrdi da joj niko nikada nije ponudio ništa nepristojno.

- Nikad nisam dobila nepristojnu ponudu i prosto me bude sramota, jer ispada da sam mnogo loša ženska i da me niko neće. Šalim se, sramota me je što sam deo estrade kad čujem takve priče. Imam dve ćerke, devojke i još više me je sramota zbog njih. Volela bih da se prostitucija legalizuje, pa da me nije sramota od tuđe sramote i od tih što su se ušunjale na estradu kako bi se što skuplje prodale. Neka se, brate, lepo izjasni ko je ko, a ne da nas sve trpaju u isti koš - kaže Božinovska.

Po mišljenju mnogih za sve su krivi oni koji polu-pevačima ili kako ih već ko zove, daju prostora u medijima. Tako one sebi podižu cenu, jer što je devojka poznatija, to joj je viša tarifa. Neki pak kažu da žensko telo nikad nije bilo jeftinije, jer je ponuda veća nego ikad.

Z. K. Munja
Era Ojdanić: Biće kako Zapad kaže
 

- Ako smo imali paradu ponosa u centru Beograda, ako Evropa od nas traži da legalizujemo prostituciju, nema tu mnogo diskusije. Biće onako kako Evropa kaže. Prostitucije je bilo od kada je sveta i veka, pa ko voli, nek' izvoli. Što se mene tiče, ja sve podržavam. Nemam primedbe, jer svako se snalazi kako zna i ume. Žene imaju, kako ja to kažem, taj mali "kapital" i koja zna da ga unovči, svaka joj čast - kaže Era Ojdanić.

Nikom nisam držao sveću

U poslednje vreme mnogo se priča o elitnoj prostituciji, znate li vi neke pevačice ili voditeljke da se time bave?

- Još kad sam ja počinjao karijeru pričalo se o tome. Iskren da budem, ne znam tačno šta se sve pod tim podrazumeva. Znam da su razne dame sa estrade umele da se pohvale pred društvom kako su dobile na poklon bundu, auto, skupocane satove, nakit i ko zna šta sve još. Ali, nisam nikome držao sveću, pa ne bih da komentarišem ono što ne znam. U svakom slučaju, ja ne dobih ni bundu, ni stan, ni nakit. Ko zna da sam se potrudio, možda sam mogao kao neki žigolo i tako da profitiram - kaže Rade Jorović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online