Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.12.2014.
09:20
S. Đurić - Vesti A

Ceca kao adut Pinka

Brojne srpske TV stanice koje svoje programe emituju širom sveta za naše zemljake u dijaspori i ove godine potrudile su se da pripreme bogat i šarolik muzički i zabavni program.

M. Karović
Raspevano: Ceca Ražnatović
 

Program je manje-više sličan na svim stanicama i obilovaće muzikom, a brojni pevači koji su prethodnih 20-ak dana jurcali sa snimanja na snimanje gostovaće gotovo na svim kanalima. Grandovo narodno veselje koje je prethodnih 15 godina carovalo na Pinku, sada se preselilo na Prvu, ali ružičasta televizija iz rukava je izvukla novi adut - Cecu Ražnatović. Osim kratkog pojavljivanja na lokalnoj jagodinskoj Palmi Plus, ona je gostovala samo na Pinku, i to zbog prijateljstva sa Željkom Mitrovićem.

Poznati u Poteri

U novogodišnjem izdanju kviza Potera na RTS-u oprobaće se poznate ličnosti: Danica Maksimović, Viktor Savić, Dr Nele Karajlić i Prljavi Inspektor Blaža. Novac ide u humanitarne svrhe i to za obnovu kuća u poplavljenim područjima.

Poslednjeg dana 2014. godine led na RTS-u će probiti Žika Nikolić i njegova Šarenica, koja se inače emituje vikendom. Ali, kako je specijalna prilika, Žika se potrudio da pozove zanimljive goste, biće dosta muzike kao uvod u predstojeće slavlje. Za sam doček RTS je snimio novogodišnji program sa 30 najeminentnijih izvođača narodne muzike u pratnji narodnog ansambla RTS-a. Na sceni će biti Ana Bekuta, Merima Njegomir, Snežana Đurišić, Miroslav Ilić, Goca Lazarević, Rade Jorović, Beki Bekić, AKUD Gradimir... Zdravice je snimio glumac Ljubomir Bandović, a odabrao ih etnolog Dragomir Antonić, pa će slavlje biti začinjeno stihovima Desanke Maksimović i Branka V. Radičevića. U novogodišnjoj noći biće emitovan i koncert Plasida Dominga, a 1. januara RTS tradicionalno prenosi Novogodišnji koncert Bečke filharmonije.

Na TV Pinku zabava počinje sa emisijom Novogodišnje popodne sa Leom Kiš, a nastavlja se sa muzičkim maratonom pod imenom Pinkovo narodno veselje, koje počinje u 20 časova, a završava se tek u šest sati ujutro. Tokom deset sati na sceni će se smenjivati više od 300 pevača, ali zvezda večeri biće, naravno, Ceca Ražnatović sa svojim hitovima.

Uz dobru narodnu muziku, praznično raspoloženje i najlepše želje, zajedno sa Grandom u Novu 2015. godinu po prvi put ulazi Prva srpska televizija. Saša Popović se, kao i prethodnih godina, potrudio da sve pršti od šljokica, dobrog raspoloženja i veselja, a njihov program počinje u 21 sat. U Grandu se nadaju da će i ove Nove godine, kao i prethodnih kada su se emitovali na Pinku, oboriti rekord gledanosti. Na glamuroznoj Grandovoj sceni smenjivaće se brojni pevači, ali biće i spleta tradicionalnih narodnih pesama, kao i nastupi folklornih ansambala. Osim mladih zvezda Granda, na sceni će biti Predrag Živković Tozovac, Lepa Brena, Marinko Rokvić, Gordana Stojićević, Šaban Šaulić, Zorica Brunclik, Gordana Lazarević, Rada Manojlović i mnogi drugi. Tačno u ponoć u studiju će zagrmeti trubači, dok će 1. januara gledaoci moći da uživaju u snimku koncerta Dragane Mirković u beogradskoj Areni.

DM SAT televizija

Veselo će biti i na DM SAT, a Dragana Mirković potrudila se kao i prethodnih godina da bude dobar domaćin svojim kolegama. Gledaoci će imati prilike da uživaju u hitovima Ane Nikolić, Vesne Zmijanac, Nikolije Jovanović, Goce Božinovske, Hanke Paldum i drugih.


Reprize

Uz obilje muzičkih emisija, biće prikazani i brojni filmovi i serije. Osim nekih novih filmova, gledaoci će opet po ko zna koji put gledati reprize domaćih filmova, bez kojih ne može da prođe nijedna Nova godina. Na spisku su pre svega komedije "Hajde da se volimo", "Žikina dinastija", "Sekula i njegove žene" i drugi dobro poznati filmovi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online