Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.10.2018.
10:45
Blic.rs, Vestionline A

Ceca će za Veljkovo venčanje izdvojiti pozamašnu svotu novca

Naša najveća zvezda Ceca Ražnatović polako počinje sa pripremama za svadbu svog sina Valejka Ražnatovića koji će u junu 2019. godine izgovoriti sudbonosno "da". On i njegova verenica Bogdana trenutno uživaju u vezi i o svadbi ne žele mnogo da pričaju.

instagram/ cecaraznatovic
Ceca Ražnatović

Već je počelo da se priča o tome gde bi svadba mogla da bude, a jedan od predloga je i hotel u kom su Veljko i Anastasija slavili njegovo i Anastasijino punoletstvo, sa čim se on složio.

Kako i dolikuje to će biti prava srpska svadba. To žele i Bojanini roditelji, koji su se takođe uključili u pripreme oko venčanja.

S obzirom na to da je Ceca miljenica većeg dela estrade, za izbor muzike im neće biti nikakav problem. Već pričaju o tome da goste zabavlja nekoliko pevača.

Što se tiče venčanice, dotakli su se i te teme, a upućeni kažu da će Ceca pomoći budućoj snaji da odabere venčanicu poznatog dizajnera.

- Kad Ceca pravi neko slavlje, to mora da bude gala. Nije važno da li je u pitanju porodična slava, rođendan ili neko drugo veselje, sve mora da bude besprekorno. Zato je odlučila da na vreme krene s pripremama za Veljkovu ženidbu. Za nju je to vrlo važan dan pa ništa ne želi ništa da prepusti slučaju. Novac joj uopšte nije bitan, već da sve bude kako treba - priča sagovornik i dodaje da se spisak zvanica uveliko pravi i da će ih biti oko 400, piše "Kurir".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jedina moja tebi sviram ja, jedina moja tebi pevam ja

Објава коју дели ACE Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана 9. Окт 2018. у 4:02 PDT

- Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje od 30.000 evra. U to je uključena kristalna dekoracija, cveće iz Holandije, srce od belih orhideja ispod kojeg će se venčati i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor. Svadbena torta će biti na nekoliko spratova, u nežnim tonovima. Što se venčanice tiče, još uvek se premišljaju da li će je raditi domaći ili strani kreatori, ali za to će biti izdvojeno minimalno 5.000 evra. Mlada će se i presvući u elegantnu haljinu koja će biti šivena po njenoj meri. I za burme će biti izdvojena pozamašna svota, oko 7.000 evra - završava izvor.

Osim toga pevačica će za sve goste iz inostranstva obezbediti i smešta u hotelu u kom će biti organizovano venčanje, a u kom noć košta preko 100 evra. Inače, cena po osobi, za najbolji meni u svečanoj sali u kojoj će biti organizovano venačnje je 70 evra po osobi.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online