Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Utorak 02.09.2014.
15:45
Opera17 A

"Spaliću haljinu, ali evo vam prvo račun"

Pojavile su se glasine da je Jelena Karleuša na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala prošetala kopiju Versaći haljine, koje je ona odmah demantovala računom iz prodavnice.

Sporna haljina: Da li je kopija ili original?
 

Jelena Karleuša je na Fejsbuku objavila fiskalne račune koje je dobila prilikom kupovine Versaći haljine, a koju joj je doneo njen producent Zoran Birtašević iz Milana. Na računima se jasno vidi i datum kada je haljina kupljena.

- ČIME JA MORAM DA SE BAVIM! Sutra izlaze informacije kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari FEJK. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun(prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine. Potreba medija da od mene stalno prave bednicu koja nema, koja duguje, koja je fejk, podstanar i šta sve ne, u meni ne budi ljutnju. Samo gađenje. Jer

JK u Versaći haljini tražila ćevape s lukom

nije sramota nemati, da kojim slučajem nemam. Sramota je pisati laži i to konstantno, sa namerom da se neko ponizi i gurne u blato. Tako su radili i sa mojim Ušćem kad su 40.000 ljudi nazvali "praznim Ušćem", itd itd itd... MNOGO JE ZABOLELO I MOJE KRCATO UŠĆE I MOJA VERSAĆE HALJINA(jebem ti haljinu, spaliću je) NA CRVENOM TEPIHU U SRED SARAJEVA... I treba da boli - napisala je JK na Fejsbuku ispod fotografija.

POVEZANE VESTI

Sreda 03.09.2014. 15:44
".... Potreba medija da od mene stalno prave bednicu koja nema, koja duguje, koja je fejk, podstanar i šta sve ne, u meni ne budi ljutnju. Samo gađenje....." Ако ћемо искрено ти си та која забада нос у свачији живот и каријеру! Обично су то особе које за разлику од тебе знају да пјевају и имају каријеру коју ти ни у сну нећеш имати! Али схватам комплекс је чудо, ниси ти крива....Упињеш се и покушаваш на све могуће начине задржати пажњу на себе све ове године "обећавајући" чак и свјетску каријеру, зар не?! И шта би од сведа тога? ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА, ДИВО....ЗАР НЕ...???!!!
Utorak 02.09.2014. 21:33
ako obratite paznju, doticna (manekenske gradje) nosi broj 42 !!! a da li je fejk ili nije, bas nas zabole, a da je bilo puno usce, nije, ona zivi u oblacima i tezak pad nece lako preziveti, neko cuva onog malog mutavog, samo pored njega ce imati, kad bude zavrsio karijeru, bice mu sut karta, nju samo lova zanima i sta ce Ceca da uradi, BOLESNA !!!!
Sreda 03.09.2014. 15:35
"....U pratnji svog najboljeg prijatelja Zorana Birtaševića, ..." писало ономад.... а у овом тексту.... ".... a koju joj je doneo njen producent Zoran Birtašević...." Дал' је нај пријатељ или продуцент је мање битно....него----> -----> КАО ШЛАГ НА ТОРТУ.... ".... Iako me svi pitaju za cenu, ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu....." АКО ЈЕ У ПИТАЊУ ПОКЛОН КО ТО СА ПОКЛОНОМ НЕКОМЕ ИСПОРУЧУЈЕ И РАЧУН О ПОКЛОНУ СА СВЕ ЦЈЕНОМ....????
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online