Utorak 02.09.2014.
15:45
Opera17

"Spaliću haljinu, ali evo vam prvo račun"

Sporna haljina: Da li je kopija ili original?
 

Jelena Karleuša je na Fejsbuku objavila fiskalne račune koje je dobila prilikom kupovine Versaći haljine, a koju joj je doneo njen producent Zoran Birtašević iz Milana. Na računima se jasno vidi i datum kada je haljina kupljena.

- ČIME JA MORAM DA SE BAVIM! Sutra izlaze informacije kako je moja haljina sa Sarajevo Film Festivala ustvari FEJK. U prilog tome prilažem račun iz Versaće radnje u Milanu kao i fiskalni račun(prva cifra je zamagljena jer ne želim da se zna koliko je haljina plaćena, živim u siromašnoj i napaćenoj zemlji). Tu je kod, naziv haljine kao i datum kupovine. Potreba medija da od mene stalno prave bednicu koja nema, koja duguje, koja je fejk, podstanar i šta sve ne, u meni ne budi ljutnju. Samo gađenje. Jer

JK u Versaći haljini tražila ćevape s lukom

nije sramota nemati, da kojim slučajem nemam. Sramota je pisati laži i to konstantno, sa namerom da se neko ponizi i gurne u blato. Tako su radili i sa mojim Ušćem kad su 40.000 ljudi nazvali "praznim Ušćem", itd itd itd... MNOGO JE ZABOLELO I MOJE KRCATO UŠĆE I MOJA VERSAĆE HALJINA(jebem ti haljinu, spaliću je) NA CRVENOM TEPIHU U SRED SARAJEVA... I treba da boli - napisala je JK na Fejsbuku ispod fotografija.

2024 © - Vesti online