Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.03.2014.
18:13
Z. Vicelarević - Vesti A

Džej oduševio publiku pesmom i igrom

Kralj diskoteka Džej Ramanadovski (49) proteklog je vikenda gostovao u diskoteci Enigma u Frankfurtu. Iako je je ovom delu Nemačke nastupao pre nekoliko godina njegovi obožavaoci ga nisu zaboravili, a Džej je uzvratio odličnim koncertom

Obožava Džeja: Biljana Lovre sa pevačem
 

- Volim Džeja, njegove balade, ma obožavam ga, on je čovek za medalju zato sam rado došla. Sviđa mi se kako je dobar prema publici i kako igra zajedno sa nama, kako je veseo - kaže Biljana Lovre iz Ofenbaha.

Galeriju fotografija sa ovog događaja možete da pogledate OVDE


- Neverovatno je kako je publiku podigao na noge od prve strofe i napravio odličan štimung. Njegov stil pevanja i igre su prepoznatljivi i publika ga voli. Nije ga odavno bilo ovde u Frankfurtu, ali nas je oduševio fantastičnim nastupom - rekla je Sandra Gabriel koja je rođena u Frankfurtu, ali sve pesme Ramanadovskog zna napamet.


Pripadnik stare garde, Milan Duvnjak iz Frankfurta takođe nije krio oduševljenje.

Bračna godišnjica

Vlasnik diskoteke Enigma, Željko Šljivić i njegova supruga Sanda iskoristili su priliku da obeleže 25 godina srećnog braka. Njihovi prijatelji iz familija Lovre, Vučković, Milošević, Klačar, Jahić i Ećim iznenadili su ih slavljeničkom tortom. Zajedno sa njima ovaj jubilej proslavio je, naravno, i Džej.


- Zaista predivno veče provedeno u društvu koje voli da sluša Džeja. On je fenomenalan pevač i zabavljač, ali pohvalio bih i klavijaturistu Ruleta koji ga je pratio i koji je vrstan muzičar - naglasio je Duvnjak.

Svi slavili: Željko, Džej i Sanda 
 


- Zahvalan sam kako su me dočekali i publika i gazda Enigme, Željko. Pevao sam više puta u Frankfurtu, ali će mi ovaj nastup ostati u sećanju. Publika je bila sjajna i drago mi je što su me naterali da igram ovako mator - rekao je za "Vesti" Džej Ramadanovski.
 

Ja sam gospodin

O aferi sa zetom Adilom, Džej nije bio raspoložen da priča ali...
- Nemam ništa protiv njega. To što on priča o meni je njemu na čast, a ima glavni sudija gore, zove se dragi Bog i on će da presudi. Ja sam gospodin i neću da se spuštam na taj nivo i da kažem nešto loše o njemu. Nisam ni cinkaroš da bih ga tužio za ono što je uradio, a ni moja ćerka nije cinkaroš, jer je tako od tate naučila. Samo da kažem da sam mu ja kupio prvo odelo, sa mnom je prvi put leteo avionom i prvu pesmu sam mu ja pokazao kako da je otpeva. A, kako je on meni sve to vratio neka presudi narod - rekao je Džej.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online