Ponedeljak 24.03.2014.
18:13
Z. Vicelarević - Vesti

Džej oduševio publiku pesmom i igrom

Obožava Džeja: Biljana Lovre sa pevačem
 

- Volim Džeja, njegove balade, ma obožavam ga, on je čovek za medalju zato sam rado došla. Sviđa mi se kako je dobar prema publici i kako igra zajedno sa nama, kako je veseo - kaže Biljana Lovre iz Ofenbaha.

Galeriju fotografija sa ovog događaja možete da pogledate OVDE


- Neverovatno je kako je publiku podigao na noge od prve strofe i napravio odličan štimung. Njegov stil pevanja i igre su prepoznatljivi i publika ga voli. Nije ga odavno bilo ovde u Frankfurtu, ali nas je oduševio fantastičnim nastupom - rekla je Sandra Gabriel koja je rođena u Frankfurtu, ali sve pesme Ramanadovskog zna napamet.


Pripadnik stare garde, Milan Duvnjak iz Frankfurta takođe nije krio oduševljenje.

Bračna godišnjica

Vlasnik diskoteke Enigma, Željko Šljivić i njegova supruga Sanda iskoristili su priliku da obeleže 25 godina srećnog braka. Njihovi prijatelji iz familija Lovre, Vučković, Milošević, Klačar, Jahić i Ećim iznenadili su ih slavljeničkom tortom. Zajedno sa njima ovaj jubilej proslavio je, naravno, i Džej.


- Zaista predivno veče provedeno u društvu koje voli da sluša Džeja. On je fenomenalan pevač i zabavljač, ali pohvalio bih i klavijaturistu Ruleta koji ga je pratio i koji je vrstan muzičar - naglasio je Duvnjak.

Svi slavili: Željko, Džej i Sanda 
 


- Zahvalan sam kako su me dočekali i publika i gazda Enigme, Željko. Pevao sam više puta u Frankfurtu, ali će mi ovaj nastup ostati u sećanju. Publika je bila sjajna i drago mi je što su me naterali da igram ovako mator - rekao je za "Vesti" Džej Ramadanovski.
 

Ja sam gospodin

O aferi sa zetom Adilom, Džej nije bio raspoložen da priča ali...
- Nemam ništa protiv njega. To što on priča o meni je njemu na čast, a ima glavni sudija gore, zove se dragi Bog i on će da presudi. Ja sam gospodin i neću da se spuštam na taj nivo i da kažem nešto loše o njemu. Nisam ni cinkaroš da bih ga tužio za ono što je uradio, a ni moja ćerka nije cinkaroš, jer je tako od tate naučila. Samo da kažem da sam mu ja kupio prvo odelo, sa mnom je prvi put leteo avionom i prvu pesmu sam mu ja pokazao kako da je otpeva. A, kako je on meni sve to vratio neka presudi narod - rekao je Džej.

2024 © - Vesti online