Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
27
Nedelja 16.02.2014.
09:44
Alo A

Pucano na Amadeus bend jer šire patriotizam?

Otkad su objavili pesmu i spot "Moja zemlja", u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke da prestanu da šire patriotizam. Pre nekoliko dana nepoznata osoba je čak pucala na automobil kojim je upravljao autor numere Bojan Stanimirovića

Otkad su objavili pesmu i spot "Moja zemlja", u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke
 

- Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo udarac. Nije pridavao tome značaj i tek kod Vukovog spomenika upalila mu se lampica za ulje. S obirom na to da je bilo kasno popodne, majstor nije radio i Boki je ostavio vozilo ispred radnje. Tek sutradan je usledio šok! Dobro poznajemo balistiku i jasno nam je da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo - priča frontmen grupe Aca Stanimirović.


Momci najpre nisu želeli da dižu halabuku u medijima i da događaj prijave policiji, ali predomislili su se kada su nastavili da dobijaju preteće poruke. Metak su odneli u policiju i dali izjave, a sada očekuju da se napadač što pre uhapsi.


- Ko je pucao za sada se ne zna! Iskreno želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će "Amadeus" nestati ako se zapreti kompozitoru, grdno se vara. Mi ovo radimo samo zbog dece Srbije, nemamo šta da izgubimo, poručuje Aca.

Sporni spot:

POVEZANE VESTI

Nedelja 16.02.2014. 09:54
Патриотизам смета:Чеди Јовановићу,Ненаду Чанку,Бојану Пајтићу,Тадићу...много их је.Накотила се којекаква антисрпска багра.Ови набројани подстичу антипатриотизам.
Nedelja 16.02.2014. 10:11
Pesma i spot su vrh, prva liga. nadamo se da je napad slucajnost.da li je moguce da je to zbog ove predivne pesme?
Nedelja 16.02.2014. 10:55
Nema ništa bez nacionalističke diktature! Neki ljudi tek danas shvataju ono što govorim odavno. Mi smo prebrzo krenuli u neku demokratiju i liberalizam samo što se oslobodismo od Turaka i Austrougara. Preskočili smo jednu bitnu stepenicu, loše prošli s druge strane, potencijali izginili i otišli preko grane, a ostali i namnožili se izdajnici. Danas smo tu gdje jesmo vlastitom krivicom zbog budalastog poštenja, suprotno od onog Poštenja, jer kada je ono budalasto onda se prave kojekakve Jugoslavije na vlastitu štetu i dobija se efekat OVCE U ČOPORU VUKOVA, koji se na kraju nađu i u vlastitoj zemlji od vlastite krvi - izdajnici. To je ceh koji plaćamo. Kontinuitet naših promašaja!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online