Nedelja 16.02.2014.
09:44
Alo

Pucano na Amadeus bend jer šire patriotizam?

Otkad su objavili pesmu i spot "Moja zemlja", u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke
 

- Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo udarac. Nije pridavao tome značaj i tek kod Vukovog spomenika upalila mu se lampica za ulje. S obirom na to da je bilo kasno popodne, majstor nije radio i Boki je ostavio vozilo ispred radnje. Tek sutradan je usledio šok! Dobro poznajemo balistiku i jasno nam je da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo - priča frontmen grupe Aca Stanimirović.


Momci najpre nisu želeli da dižu halabuku u medijima i da događaj prijave policiji, ali predomislili su se kada su nastavili da dobijaju preteće poruke. Metak su odneli u policiju i dali izjave, a sada očekuju da se napadač što pre uhapsi.


- Ko je pucao za sada se ne zna! Iskreno želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će "Amadeus" nestati ako se zapreti kompozitoru, grdno se vara. Mi ovo radimo samo zbog dece Srbije, nemamo šta da izgubimo, poručuje Aca.

Sporni spot:

2024 © - Vesti online