Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.01.2014.
15:34
D. Dušanić - Vesti A

Mrkonjić: Ana me vezala za kuću!

Početkom oktobra Saša Popović, direktor Granda, najavio je emitovanje Grand kanala od novembra. Međutim, sve je pomereno za početak februara, pa se u studiju 5 ove producentske kuće uveliko pripremaju emisije koje će se prikazivati na ovom kanalu. Ani Bekuti (54) pripala je čast da otvori ciklus emisija "Veče sa...", a ona je pozvala svoje saradnike, prijatelje i članove porodice da joj pomognu u realizaciji ovog šou-programa. Uz nju su bili sin Igor i njegova deca, pevačicini unuci Branko i Sonja.

Poljubac za zvezdu: Saša Popović i Ana Bekuta sa Milutinom Mrkonjićem
 

- Niko od mojih naslednika nije zainteresovan za estradu. Ne sviraju, ne pevaju, mada su muzikalni. Mom sinu Igoru muzike je preko glave, jer smo često bili razdvojeni zbog mog posla. Unuka Sonja ima 13 godina, a unuk Branko 15 i učenik je prvog razreda pravno-poslovne škole. Oni više slušaju zabavnu nego narodnu muziku, mada znaju i vole mnoge moje pesme. Unuk lepo peva, i ako savlada stidljivost, koja je i mene na početku karijere prilično mučila, potajno se nadam da će možda on poći mojim muzičkim stopama - rekla je Ana. Uz Bekutu je bio i njen partner Milutin Mrkonjić, građevinac i srpski političar za koga ona kaže da je njen verni prijatelj, pratilac i veliki oslonac u životu.
 

Ana Bekuta

- Lepo je biti Anin životni pratilac. Ona je duša od čoveka, veliki profesionalac i odlična domaćica. Veoma je posvećena svojoj porodici, a svaki nastup perfektno odradi. Kada je na sceni nije joj bitno da li je u publici 100, 1.000 ili nekoliko desetina hiljada ljudi, peva punim glasom i daje svoj maksimum. Vešta je sa varjačom, odlično kuva, pa je tako i mene uspela da veže za kuću. I ne žalim se, hvala joj na tome - rekao je Mrkonjić.


Od kolega, pevačica je kao goste pozvala Baneta Mojićevića i Dragog Domića.
- To su dvojica talentovanih i perspektivnih izvođača, lepo vaspitanih mladih ljudi. A eto sudbina je tako htela da sam ja veoma vezana za njihova rodna mesta. Bane je iz Čačka u kojem sam 1985. godine započela svoju pevačku karijeru, a Dragi iz Šapca u kojem sam živela gotovo deceniju. Sa njegovim ocem, koji je odličan muzičar imala sam divnu saradnju i mnogo puta smo zajedno nastupali - objasnila je pevačica.

Kad Bosanac zakomlikuje

- Draganu Stojkoviću Bosancu se nije dopala pesma "Rane moje" u koju sam ja polagala mnogo nade. Preko volje je pristao da uradi aranžman, ali je zakomplikovao stvar sa zahtevnim foršpilom, koji nije bilo lako odsvirati na harmonici. Ipak, pesma je postala hit, a muzičari potrudili su se da nauče da je sviraju - kazala je Bekuta. Njene reči potvrdio je nenadano i iskusni harmonikaš i vođa narodnog orkestra Granda Aleksandar - Aca Sofronijević. Izvodeći baš ovu pesmu on je pogrešio, prebirao po dirkama harmonike, pa je taj deo emisije morao nekoliko puta iznova da se snimi.

 

U dobroj formi

Anini gosti u emisiji bili su i njeni kumovi dr Gordana i dr Dragan Ivanović, menadžer Bane Obradović, kompozitor Stevica Simeunović, kao i lični fitnes trener.
- Dobrog sam zdravlja, a za to je zaslužna i moja prijateljica, fitnes trener sa kojom se kuma Goca i ja družimo tri puta nedeljno u teretani. Posle treninga osećamo se rasterećeno, opušteno i podmalađeno. I nikada ne zabušavamo kada su vežbe u pitanje - otkrila je Ana.

- U emisiji "Veče sa Anom Bekutom" sve kompozicije su odsvirane i otpevane uživo. Osim svojih hitova ona je otpevala i nekoliko zabavnih pesama, kao i kompozicije na grčkom i engleskom jeziku. A dok je Milan Čolović, perkusionista iz Sofronijevićevog orkestra, inače sin pokojnog pevača Tomislava Čolovića zvanog Mali mrav, po želji Bekute pevao pesmu "Beautiful Maria" iz filma "Kraljevi mamba", Bekuta je zaplesala tango sa unukom Brankom, a Sonja sa Mrkonjićem. Političar je mladu partnerku potom prepustio u ruke Baneta Mojićevića, da bi on podigao na plesni podijum dr Gordanu Ivanović, Aninu kumu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online