Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 14.01.2014.
16:03
V. Tasić - Vesti A

Era ozbiljnom ženom "pere" prošlost

Andrija Era Ojdanić (66) nikada nije krio da voli mlade devojke, često jedva punoletne. Međutim, kada je pre skoro godinu dana na Farmi otkrio da je svojevremeno imao romansu sa devojčicom koja je u to vreme bila osmi razred osnovne škole, javnost je eksplodirala. Podigla se nezapamćena hajka na njega, nazivan je pedofilom, pretila mu je tužba... On je uporno tvrdio da je u pitanju šala, ali javne prozivke na njegov račun kao i pretnja tužbom ozbiljno su ga uzdrmali, pa je rešio da se opameti. Zato sada sebe "pere" ozbiljnom vezom sa ženom u ozbiljnim godinama koja je svega tri decenije mlađa od njega.

Andrija Era ojdanić

- Što da krijem - zaljubljen sam! Dijana me je kao sunce ogrejala. Jedva čekam da negde poletimo zajedno i da se vidim kako je ljubiti se sa njom na visini od nekoliko hiljada metara. Toliko sam zaljubljen da od novogodišnjih praznika ne prestajem da pravim žurke u mom motelu. Provodimo se zajedno - vrh vrhova - kaže Ojdanić, koji koristi svaku priliku da Dijanu predstavi prijateljima.


I njegovoj porodici - sinu, ćerki, snajki i unucima je konačno laknulo što se vremešni pevač uozbiljio i što više ne juri klinke. Konačno je njegova devojka starija od devojke njegovog najstarijeg unuka koji je prevalio dvadesetu. Erino srce je osvojila pevačica Dijana Miladinović (35).

Ali, Ojdanić ne bi bio to što jeste da i u ovom slučaju ne krije nekog keca u rukavu. Naime, on je Dijanu upoznao pre 17 godina, kada je bila jedva punoletna. Još tada mu je zapala za oko, ali pre nego što je stigao da je osvoji život ih je razdvojio. Dijana je započela pevačku karijeru, ubrzo se udala i sa suprugom se odselila na Kosovo. Snimila je tri albuma, rodila ćerku... Ali, pošto se nedavno razvela, sa Kosova je došla u Beograd i setila se Ojdanića. Pozvala ga je telefonom početkom novembra, a Era se odmah setio Dijane. Videli su se posle nekoliko dana i buknula je ljubav. Od tada su nerazdvojni, a njegovi prijatelji kažu da ga nikada nisu videli srećnijeg. Toliko je dobro raspoložen da mu više nije ni do - brojanja para!


- Ja sam čovek koji niti se hvali, niti krijem šta mi se dešava. Kako sad stoje stvari kod mene vidite i sami. Dijana je prva plavuša u mom životu i mogu reći da je vatra živa - smeje se Era. Iako su mediji spekulisali da poznati pevač planira uskoro po drugi put stane na ludi kamen, on tvrdi da nigde ne žure. Uživaju zajedno, a romansa sa Ojdanićem i Dijani još kako pomaže u poslu. Već su ugovorili nekoliko zajedničkih tezgi.


- Ma dosta je bilo klinki, ovo sad sa Dijanom je prava stvar. Zaludela me je skroz! - priznaje Ojdanić.

Zakletva

Kada je pre više od pet godina umrla Ljupka, prva i jedina zvanična supruga popularnog pevača on se na njenom grobu zakleo da se nikada više neće ženiti. Mesecima posle njene smrti Era je plakao kao dete. U braku su bili više od 40 godina i on je za nju uvek govorio da je najtolerantnija žena na svetu. Bez prebacivanja podnosila je sva njegova neverstva, insistirala da prizna dvoje vanbračne dece i sve mu praštala. A, Era joj se uvek vraćao posle svih ljubavnih avantura i nikada mu nije palo na pamet da se razvede od nje, iako je imao brojne ljubavnice, pa je tako i ostalo do njene smrti.

 

Očajna porodica

Pre nekoliko godina Ojdanić je hvalio da je u romansi sa 20-godišnjom devojkom iz Barajeva. Nekoliko meseci su bili u srećnoj vezi, on je plaćao sve njene hirove, a zauzvrat pored sebe imao mladu devojku... Ali, kada se saznalo za ovu romansu u njihovu ljubav umešala se njena porodica. Bili su očajni i na kraju su uspeli da ih razdvoje.

POVEZANE VESTI

Sreda 15.01.2014. 20:36
ODVRATNI MATORI PERVERZNJAK !!!
Sreda 15.01.2014. 10:10
I ova je premlada za njega...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online