Utorak 14.01.2014.
16:03
V. Tasić - Vesti

Era ozbiljnom ženom "pere" prošlost

Andrija Era ojdanić

- Što da krijem - zaljubljen sam! Dijana me je kao sunce ogrejala. Jedva čekam da negde poletimo zajedno i da se vidim kako je ljubiti se sa njom na visini od nekoliko hiljada metara. Toliko sam zaljubljen da od novogodišnjih praznika ne prestajem da pravim žurke u mom motelu. Provodimo se zajedno - vrh vrhova - kaže Ojdanić, koji koristi svaku priliku da Dijanu predstavi prijateljima.


I njegovoj porodici - sinu, ćerki, snajki i unucima je konačno laknulo što se vremešni pevač uozbiljio i što više ne juri klinke. Konačno je njegova devojka starija od devojke njegovog najstarijeg unuka koji je prevalio dvadesetu. Erino srce je osvojila pevačica Dijana Miladinović (35).

Ali, Ojdanić ne bi bio to što jeste da i u ovom slučaju ne krije nekog keca u rukavu. Naime, on je Dijanu upoznao pre 17 godina, kada je bila jedva punoletna. Još tada mu je zapala za oko, ali pre nego što je stigao da je osvoji život ih je razdvojio. Dijana je započela pevačku karijeru, ubrzo se udala i sa suprugom se odselila na Kosovo. Snimila je tri albuma, rodila ćerku... Ali, pošto se nedavno razvela, sa Kosova je došla u Beograd i setila se Ojdanića. Pozvala ga je telefonom početkom novembra, a Era se odmah setio Dijane. Videli su se posle nekoliko dana i buknula je ljubav. Od tada su nerazdvojni, a njegovi prijatelji kažu da ga nikada nisu videli srećnijeg. Toliko je dobro raspoložen da mu više nije ni do - brojanja para!


- Ja sam čovek koji niti se hvali, niti krijem šta mi se dešava. Kako sad stoje stvari kod mene vidite i sami. Dijana je prva plavuša u mom životu i mogu reći da je vatra živa - smeje se Era. Iako su mediji spekulisali da poznati pevač planira uskoro po drugi put stane na ludi kamen, on tvrdi da nigde ne žure. Uživaju zajedno, a romansa sa Ojdanićem i Dijani još kako pomaže u poslu. Već su ugovorili nekoliko zajedničkih tezgi.


- Ma dosta je bilo klinki, ovo sad sa Dijanom je prava stvar. Zaludela me je skroz! - priznaje Ojdanić.

Zakletva

Kada je pre više od pet godina umrla Ljupka, prva i jedina zvanična supruga popularnog pevača on se na njenom grobu zakleo da se nikada više neće ženiti. Mesecima posle njene smrti Era je plakao kao dete. U braku su bili više od 40 godina i on je za nju uvek govorio da je najtolerantnija žena na svetu. Bez prebacivanja podnosila je sva njegova neverstva, insistirala da prizna dvoje vanbračne dece i sve mu praštala. A, Era joj se uvek vraćao posle svih ljubavnih avantura i nikada mu nije palo na pamet da se razvede od nje, iako je imao brojne ljubavnice, pa je tako i ostalo do njene smrti.

 

Očajna porodica

Pre nekoliko godina Ojdanić je hvalio da je u romansi sa 20-godišnjom devojkom iz Barajeva. Nekoliko meseci su bili u srećnoj vezi, on je plaćao sve njene hirove, a zauzvrat pored sebe imao mladu devojku... Ali, kada se saznalo za ovu romansu u njihovu ljubav umešala se njena porodica. Bili su očajni i na kraju su uspeli da ih razdvoje.

2024 © - Vesti online