Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 15.12.2013.
17:02
pressonline.rs A

Adil: Stavljen sam na stub srama bez ijednog dokaza

Kako piše Pressonline.rs, posle priče o otkazivanju nastupa Adila Maksutovića, pevač se sam oglasio na svojoj zvaničnoj Fejsbuk strani. Pogledajte šta je napisao u svom saopštenju.

Dok je cvetala ljubav: Adil i Ana 
 

Podsetimo, čitav haos u medijima je nastao kada je isplivala priča da je Adil tukao svoju nevečanu suprugu, ćerku Džeja Ramadanovskog, Anu.

Prenosimo vam Adilovo saopštenje u celosti:

"Uskoro će svima biti jasno ko je kriv, a ko nevin optužen za nasilje u porodici i stavljen na stub srama bez i jednog dokaza, bez fotografija isprebijane Ane Ramadanovski i bez svedoka koji su sve to videli i policiji potvrdili. Da li se neko od Vas zapitao zašto nije niko od "novinara" objavio nalaze lekara? Zato što Ana Ramadanovski nema ni ogrebotinu, a kamoli hematome, podlive, prelome i posekotine koje nažalost zaista imaju žrtve nasilja u porodici. Kada se nekoj ženi to desi, Urgentni centar ili neka druga zdravstvena ustanova su dužni po zakonu da obaveste policiju, što u ovom slučaju nije bilo učinjeno jer je nalaz lekara bio bez i jedne lake, a kamo li teške telesne povrede. Takozvani novinari koji su me osudili na vešanje ispred Terazija su prvo trebali da provere krucijalne činjenice jer mi se stavlja na teret ozbiljno krivično delo koje se nikada nije ni dogodilo. Pretpostavljam da "žuta štampa" za tako "monstruozne" i pompezne naslove ima interes finansijske prirode, jer koliko čujem ovih dana prodaju im se novine "k’o alva".

Zapitajte se zašto "Politika" ili "Novosti" nisu pisali o tom navodno nemilom događaju koji je uzburkao javno mnjenje cele bivše Jugoslavije? Pa takva vest je za rubriku "hronika" a ne "zabava"! Siguran sam da nisu objavili zato što su to ozbiljne medijske kuće koje ne iznose tako gnusne laži i klevete, zato što su profesionalci i verovatno zato što ih ne interesuju gradske trač priče, jer ima mnogo ozbiljnijih tema u društvu. A verujem da njihove pravne službe veoma dobro poznaju zakon i da su svesni posledica ako se iznese tako brutalna neistina.

Čak i oni koji su jedva čekali da me dočekaju na nož, biće iznenađeni kada razotkriju istinu.

U pravnoj državi, na sreću, ne presuđuju tabloidi nego nadležni državni organi. A ti isti tabloidi će krivično odgovarati za narušavanje mog ugleda, uvrede časti, nanošenje duševne boli meni, mojoj porodici i najboljim prijateljima, kao i za materijalnu štetu koja mi je naneta ovom medijskom hajkom i javnim pozivom na otkazivanje mojih ranije zakazanih nastupa.

U ovom najtežem periodu moga života shvatio sam da ti se u nesreći nađu samo porodica, rodbina i pravi prijatelji.

Razočaran sam u mnoge kolege i ljude iz javnog života koji likuju, kritikuju i pljuju do juče "brata Adila". Na ostale tv zvezde koje inače ne poznajem (reality program stars) uopšte se ne ljutim jer su dokazali samo ko su oni zapravo. To su veliki "humanisti" koji bi da linčuju, kastriraju i doživotno zabrane moje pojavljivanje u medijima. Neka vam je na čast. Hvala svim fanovima na podršci."

Adil Maksutović

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.12.2013. 19:41
pobeg`o ti dokaz kod svog tate i svoje mame.
Ponedeljak 16.12.2013. 08:20
Zar lekarski nalaz o povredama ne smatra dokazom? Sreća što je dete previše malo da bi bilo svesno batina koje je mama dobila.
Ponedeljak 16.12.2013. 11:44
Svi vole da zakljucuju nesto a da nemaju dokaza ili uverenja da je stvarno tako bilo. Imamo puno vremena da se bavimo tudjim problemima a svoje probleme zapostavljamo. Ja sam isto imao problema kao i Adil samo nemamo dece pa sam se odmah rastao. Meni je iskreno zao Adila i nadam se da ce i dokazati to sto je izjavio na Facebook-u. Znam da ce me svi sad obasipati minusima ali treba se prvo zapitati zasto, kako i da li je stvarno tako bilo? Svi volimo da zalimo nekog sazaljevamo a jos vise volimo osudjujemo, kritikujemo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online