Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 20.09.2013.
14:17
V. Tasić - Vesti A

Estradne spletke - put u ludnicu

Nikolija Jovanović, ćerka folk legende Vesne Zmijanac, slatko se smeje komentarima da je postala poznata posle samo dva pesme, "Ćao, zdravo" i "Milion dolara" koju je nedavno snimila sa Anom Nikolić.

VOLELA BI DA IMA GLAS MARIJE ŠERIFOVIĆ: Mlada pevačica

Kako kaže, ona se poznata rodila, zahvaljujući slavnoj majci. Vesninu trudnoću, pre 24 godine, pratila je cela stara Jugoslavija, a vest o Nikolijinom rođenju preneli su gotovo svi mediji!


- U ovoj mojoj novoj životnoj fazi, kada sam se vratila iz Atine, po završetku fakulteta, za početak, svi su me ovde malo hejtovali. Deca poznatih gotovo uvek iritiraju. Svi misle lako je meni, može mi se šta hoću. A niko nema pojma koliko sam radila i koliko sam se trudila da bih postigla ono što sam želela. Postavila sam visoke ciljeve i uslove, da završim fakultet u najkraćem mogućem roku, da krenem da se bavim šou-biznisom što pre. Jeste, mama mi je postavila uslov, škola pa muzika. Ali, da ja sama nisam bila svesna koliko je obrazovanje važno ne bi bilo tog uslova zbog kojeg bih učila. Divno je što je mama mogla da mi plati školovanje u inostranstvu, ali koliko je ona znoja prolila da bi zaradila da to može da plati to se niko ne pita - kaže Nikolija Jovanović.


Kako ste podneli to što ste odmah upali u estradne spletke?

- Onako kako sam morala. U startu mi je bilo jasno da je to neminovno i da to ne zavisi od moje volje. Ako čovek na to ne ogugla od starta, gotov je. Ako ga to zaboli, trasiran mu je put pravo u ludnicu. Bilo je vrlo stresno. Ja sam snimila singl, samo bih o njemu da pričam, sva ushićena, a mene novinari zovu i pitaju za nepostojeće afere. Da imam 10 albuma iza sebe, pa da se branim ćutanjem. Ili da sam mala, kao nekad, pa da se javim na telefon, da glatko slažem: "Mama nije tu" i završim razgovor. Ali, eto, preživela sam i te nepostojeće afere. Dobro znam kako funkcioniše šou-biznis, tako sam stoički podnela sve što me je snašlo.

NISU KONKURENCIJA: Nikolija i Vesna
 


Kakve savete vam je mama dala kad ste rešili da uđete u taj svet?


- Nema saveta! Mi uopšte ne pričamo o poslu, verovali ili ne. Mama nijedan broj telefona nije okrenula zbog mene i uopšte se ne meša u ono što radim. Sad je sve drugačije nego u vreme kada je ona počinjala. Samo veliki talenti su mogli da snimaju i da se pojavljuju na televiziji. Ako nisi imao talenta, nije mogao da ti pomogne ni Bog otac! Izvođači nisu plaćali pesme. Sada se sve basnoslovno plaća. Ako hoćeš da budeš zvezda, to mnogo košta. Neko bi da me poredi sa mamom, pitaju me da li bih da je prevaziđem. Besmisleno je da se sa mamom poredim ili takmičim. Mi nismo konkurencija, mi smo samo mama i ćerka!


Zašto niste uspeli da napravite karijeru u Grčkoj?


- Odlično poznajem šou-biznis i u Grčkoj i u Americi. Obrni, okreni, pokušali su nešto da urade i mnogo talentovaniji i mnogo veći od mene, pa nisu uspeli. Jedino je Brega uspeo nešto da uradi. Nije da nisam probala. Iako sam radila po grčkim klubovima i bila atrakcija u njima, to nije bilo dovoljno. Snimila sam i pesmu na engleskom jeziku, ali je izdavač odustao. "Poljubila" sam tamo bezbroj zatvorenih vrata. Možda bih i uspela da imam glas Marije Šerifović. Njen glas i moj izgled, bila bi to verovatno dobitna kombinacija. Iskreno, u Grčkoj moje ime nije zvučno kao ovde, novinarima nigde nisam interesantna kao ovde. Sad sam bolesno iskrena, ali tu sam kao mama.
 

Momaka ni na vidiku


Jure li vas momci?


- Ma kakvi, nema ih nigde ni na vidiku! Imam odbojnu facu. Dovoljno je da ih pogledam, ne moram ništa ni da kažem, pa da zbrišu od mene. Sad mi niko ni ne treba, hoću da se posvetim poslu. Inače, kada je reč o ljubavi, vrlo sam fleksibilna. Nežna, mazna, prizemna, verna. Preiskrena sam, ne volim da glumim ni princezu, ni sveticu, posebno zbog frajera. Ako mi se neko svidi, prvo mu kažem sve loše o sebi. Ispričam mu da sam se slikala golih grudi, da volim da sam na stolu kao i ispod stola i tako. Ko prvo prihvati sve moje loše osobine, dobiće priliku da vidi i moju bolju stranu! 

POVEZANE VESTI

Subota 23.11.2013. 13:55
Nova J.K.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online