Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 07.11.2014.
13:14
Story A

Nikolija dobila od mame "besan" auto

Vesna Zmijanac pojavila se u kasnim večernjim časovima na Adi Ciganliji, ali zašto?

Poklon je došao sa malim zakašnjenjem...
 

Vesnu, koja je izašla iz novog automobila svoje ćerke Nikolije, sačekala je ekipa Ekskluziva kojoj se ona očigledno nije nadala.

- Bez vas se ne živi uopšte - odmah je prokomentarisala Vesna, ali i ekipa je odmah želela da zna odakle Nikoliji novi, skupoceni automobil.

- Da, Nikolija ima novi auto i neka ga sa srećom vozi. To joj je majka kupila za diplomski, sa malim zakašnjenjem.

Vesna nije htela da otkrije zašto je u te kasne sate došla na Adu, ali je ekipa Ekskluziva razotrila svojim predznanjem, da je došla na probu koncerta Zorice Brunclik.

- Ja sam ovde došla da obiđem neke muzikante - pokušala je sakriti Vesna, ali sve dok joj ekipa nije rekla da znaju razlog.

- Ako ste to već sve čuli, onda ja ne mogu više ništa da krijem - dodala je Vesna.

To ne bi bilo ništa čudno, da Vesna i Zorica nisu vodile rat dve i po decenije, i to zbog spekulacija da je Zorica Vesni preotela muža, Miroljuba Aranđelovića - Kemiša.

- Nije ni bilo ratnih sekira. Što se moje sujete tiče, nje takođe nema i sve nam je super, sve nam je lepo - objasnila je Vesna i dodala da su mediji malo više preuveličali situaciju, i da je sada vreme da uživaju, pevaju ali i da se lepo druže.

Dotakli su se i toga što je Jelena Karleuša kao modni žiri imala samo reči hvale za Vesnu i njenu ćerku Nikoliju.

- U njen sud ne sumnjajte, ali ja imam sreću pa me voli onako od malih nogu. Inače, ne bila u njenoj nemilosti.

"Uhvatila sam ga da me vara u liftu sa voditeljkom"

POVEZANE VESTI

Subota 08.11.2014. 15:47
"....Vesnu, koja je izašla iz novog automobila svoje ćerke Nikolije, sačekala je ekipa Ekskluziva kojoj se ona očigledno nije nadala...." КОЈА ОЧИГЛЕДНА ЛАЖ? ПА И ПТИЦАМА НА ГРАНИ ЈЕ ПОЗНАТО ДА ОВАКВЕ ТЗВ "ВИП" ЛИКУШЕ ПОЗОВУ ПАПАРАЦЕ ИЛИ ЕКСКЛУЗИВ ПА КАО УСЛИКАЛИ ИХ ТУ И ТАМО....ПА СЕ ОНЕ ЈАДНЕ ЖИВЕ ИСПРЕПАДАЈУ И ТАКО ИЗНЕНАДЕ ЕКИПИ КОЈА ИХ УСЛИКАЛА...?! ЖИВИ ПИШ.....ТЈ ВИП- БЉУВОТИНА НЕВРИЈЕДНА ПАЖЊЕ!
Petak 07.11.2014. 13:36
Koji snobovi, keva kuravla i alkos, a ćerka voli čamuge više nego leba da jede.i o vama pišu i slikaju vas?pametne i skromne pevače štampa obilazi.
Petak 07.11.2014. 13:39
Koji snobovi, keva kuravla i alkos, a ćerka voli čamuge više nego leba da jede.i o vama pišu i slikaju vas?pametne i skromne pevače štampa obilazi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online