Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.05.2013.
14:20
V. Tasić, D. Dušanić A

Trening u kafani i jurcanje za suknjama

Pevačice sate i dane provode po raznim salonima za ulepšavanje, jer biti doteran i što duže mlad je prioritet na estradnoj sceni. Međutim, malo koja se bavi sportom, jer su lenje, već radije odlaze pod nož ili na liposukciju kada žele da se oslobode viška kilograma.

VEŽBANJE U PARKU: Jelena Karleuša
 


S druge strane muškarci imaju svoje tajne kako održavaju vitku liniju i stiču kondiciju koja im je potrebna i za nastupe. Naravno, kondicija je potrebna i za bežanje od nezadovoljnog gazde ili jurcanje za njim zbog para, a uvek postoje i mogućnosti bežanja od ljubomornog muža ili dečka, pa ako nisu u kondiciji trka je unapred izgubljena!

Rad po ceo dan: Era Ojdanić
 


Mitar Mirić obuče trenerku i patike, pa trči po kraju u kome živi. Nekad se toliko zanese da komšije pomisle da pevač od nekog beži ili nekoga juri. Da ne bi zbunjivao radoznale komšije, Mitar u poslednje vreme sedne u auto, odveze se na beogradsko Ušće, pa trči i ne obazire se na radoznale poglede šetača.

Iako priznaje da mu sportske aktivnosti nisu baš drage, smatra da će obožavateljke više voleti i juriti ako je vitkiji i mladolik. Najneobičniji način treninga upražnjava Radiša Trajković Đani koji trenira u kafani!

ODMERILI SNAGE: Haris Džinović i Mile Kitić
 


- Probao sam da se bavim sportom, ali, ne vredi. Nisam ja za to. Zato je bolje da se držim kafane, kad mi to najbolje ide - zaključuje Đani, koji je s komšijama igrao košarku, trčao pored Dunava, nabavio sobni trenažer, ali efekata nije bilo, pa je odustao.


Za razliku od njega Marinko Rokvić već godinama redovno vežba u teretani, pa po stasu može da parira mnogo mlađim sinovima Nikoli i Marku. Nepopravljivi

Darino preznojavanje


Dara Bubamara uvek je imala problema sa kilažom sve do pre nekoliko meseci kada je rešila da skine višak, zategne se i pokaže svima svoj seksepil. Angažovala je ličnog trenera, znojila se mesecima i rezultati su vidljivi - izgleda bolje nego ikad, što je ovekovečila i slikajući se gola. Tijana Dapčević godinama je muku mučila sa kilažom posebno nakon rođenja sina Vuka, a onda je sebi rekla - dosta. Bacila se na vežbanje, vodi računa o ishrani i čim je smršala poručila je kako je "nekulturno biti debeo", a stare slike je valjda spalila.

estradni švaler Era Ojdanić od svih sportskih aktivnosti, najradije jurca za suknjama. Što kraće, to bolje i pod uslovom da suknju nosi što mlađa devojka.


- Šta će meni teretana i ostale pomodarske varijante. Ja se ubih od rada na mom ranču. Kopam, riljam, sadim, plevim, zalivam, istovaram robu sa kamiona kad mi stigne u motel, perem sudove, podove, sve što treba. I evo imam super liniju i kondiciju na kojoj bi mi mnogi klinci pozavideli - kaže Ojdanić, koji se ovih dana ponovo razgibava na Farmi.

Mile Kitić obožava da igra tenis, kao i Haris Džinović ali svako za svoj groš, jer ne mogu da zamisle dan bez partije tenisa. Mile stres izbacuje na tenisu, a kada mu je vruće tu je i zatvoreni bazen u kući koji ima, pa može da pliva.

U njemu ne može baš mnogo da se razmahne plivajući, ali mu dobro dođe za imidž i slikanje sa razgolićenim lepoticama pored bazena. Sreća, pa njegova supruga Marta Savić nema ništa protiv toga.

Karleuša gvozdene volje


Jelena Karleuša ima genetsku predispoziciju za višak kilograma, zato godinama vodi računa šta jede, a tortu, čak ni rođendansku nije liznula u životu.
- Nisam proždrljivica, vrlo sam stroga i disciplinovana kad je ishrana u pitanju i zato se čak i tokom dve trudnoće nisam puno ugojila. Sve se može kad se hoće, samo treba biti disciplinovan i imati gvozdenu volju - poručuje Karleuša. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online