Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 25.04.2013.
13:51
V. Tasić - Vesti A

Svi se "upecali" na Eru pedofila

Nisam budala pa da ne znam da je to zakonom kažnjivo i nikad sebi to ne bih dozvolio, a spreman sam i da odgovaram ako sam učinio krivično delo, kaže Andrija Era Ojdanić.

Kada je pre mesec dana, na samom početku rijaliti šou programa Farma Andrija Era Ojdanić (65) mrtav - ladan na imanju pričao kako je šest godina bio u vezi sa devojčicom koja je tada išla u osnovnu školu, nije imao pojma kakva će se medijska prašina podići. Ili je ipak znao? Nakon što je pre tri dana iznenada napustio Farmu, jer mu se tašta šlogirala novinari su se sjatili u njegov motel samo sa jednim pitanjem - da li se plaši hapšenja i eventualnog suđenja za pedofiliju? A, on se samo smeškao i svima je poručio da se ne plaši ničega.

- Čuj, meni da se omakne? Kad sam ja rekao nešto što nisam hteo? Uvek dobro znam šta pričam posebno na televiziji. To sam namerno rekao i sve je to bilo zarad podizanja gledanosti. Zar nisam otišao u šou koji treba da bude zanimljiv i gledan? Pokazao sam da sam velemajstor rijalitija, da znam da vodim igru i odavde i odande. Posle svega, mogu samo da zaključim da sam ja medijski pobednik Farme 4 što i jeste bio moj cilj - kaže Ojdanić.

Ali, to su vrlo ozbiljne stvari. Zar se niste plašili da će vas optužiti za pedofiliju?
 

- Kakva, crna, pedofilija? Kakva policija, kakvo hapšenje? Ja sam samo bacio kosku bez trunke mesa i svi su se upecali! To pokazuje kako sam pravi majstor igre.

Ali, u medijima se oglasila devojka koja je kao maloletnica navodno bila sa vama?


- To je suluda priča. Neka neko dokaže da sam bio s njom ili s bilo kojom maloletnicom! Spreman sam da odgovorim, ali tražim dokaze, kao što ću i ja dokazati sve što jesam ili nisam uradio. Ako sam učinio krivično delo, nemam ništa protiv da odgovaram pred zakonom. Sve je to smešno. Imam mnogo drugarica koje imaju po 20-ak godina i ne vidim šta je u tome loše.

Znači, poričete da se ikada imali seks sa maloletnicom?


- Ma kakav, crni seks sa maloletnicom? Nisam budala, pa da ne znam da je to zakonom kažnjivo. Nikad sebi to ne bih dozvolio. Ne diram ništa što bi me moglo uvaliti u probleme, a zakon poštujem iznad svega. Ja sam se samo s tom pričom poigrao, a svi su se primili.

Kako ste proveli prvu noć po izlasku sa imanja?

- Nije mi bilo svejedno kada sam izašao sa farme, jer nisam znao o čemu se radi. Plašio sam se onoga što me čeka. Bilo mi je malo lakše kada sam saznao da su moja deca i moji unuci dobro. Sedeli smo do kasno u noć, ispijali pićenca, ćaskali i sabirali utiske.
 

I šta su vam deca rekla?

- Moja deca dobro znaju ko sam i šta sam. Moja ćerka Milena je odbijala svaku komunikaciju sa bilo kim, snajka mi je bila velika podrška. A sin mi je rekao: "Bravo, ćale!" Najviše mi se obradovao moj najmlađi unuk i imenjak Andrija koji je povikao: "Gde si, moj matori, buljavi Ero, najlepši na svetu!?"

Ima li šanse da se vratite u rijaliti?

- Sve je moguće! Ako me narod bude tražio, vratiću se na imanje u Lisoviću. Ima ostale farmere da razbucam.
 

Lopovi mu odneli gaće


Dok je Era boravio na Farmi obijena je njegova kuća u Stepojevcu. Ali, šta je tačno nestalo, pevač ne bi da kaže, već pojašnjava u svom stilu.


- Lopovi su mi odneli dvoje lepih gaća koje sam kupio u Australiji. Ništa drugo. Ali, ne zameram im. Ako treba, može Era i bez gaća da ide, baš me briga! 

 

Ispunjava obećanje


Kako je vaša tašta, zbog koje ste izašli sa Farme?


- Nije baš sjajno, gazi devetu deceniju života. Teško mi je zbog nje, uvek sam je poštovao kao svoju majku. Preživela je najgore što čovek može da doživi, da sahrani sopstveno dete. Obećao sam tašti, majci moje pokojne žene Ljupke, da ću biti uz nju ako joj bude loše. Zato sam sa farme izašao, da ispunim obećanje - kaže Ojdanić. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.04.2013. 14:20
svi...osim tužioca...
Petak 26.04.2013. 07:04
Nije se opravdao, samo je potvrdio objašnjenjem.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online