Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.02.2013.
02:28
Alo! A

Stefan: Bio sam celu noć uz povređenu Vanju!

Zdravstveno stanje Vanje Mijatović, zvezde Granda, koja je u saobraćajnoj nesreći u noći između četvrta i petka u selu Kovilj nadomak Novog Sada, zadobila prelom grudnog koša i prelom tri pršljena je nepromenjeno. Ona se i dalje nalazi na intezivnoj nezi u kraljevačkom Zdravstevnom centru “Studenica“, gde će u ponedeljak biti prebačena na ortopedsko odeljenje.

Vanja Mijatović teško povređena u saobraćajnoj nesreći

Pobednik takmičenja “Zvezde Granda“ Stefan Petrušić, koji je prošao sa najlakšim povredama, za “Alo!“ je ispričao koliko mu je bilo teško kada je shvatio šta se desilo.

Pročitajte još:

* Tri "Zvezde Granda" teže povređene u saobraćajki!

- U šoku sam. Ne poznajem taj deo puta, ali nisam vozio brzo. Sve se desilo iznenada. Ja sam prošao sa lakšim povredama, ugruvan sam, ali celu noć sam sam razmišljao o Vanji, koja je najteže povređena. Roditelji su hteli da me vode kući, ali ja nisam hteo da idem. Celu noć sam proveo u bolnici ispred Vanjine sobe, jer nas nisu pustili da uđemo kod nje. Tek sutradan, kada su iz novosadske bolnice krenuli u Kraljevo, otišao sam i ja - rekao je za „Alo!“ Petrušić drhtavim glasom, ali zbog svega što se dešavalo nije želeo više da priča o tome jer mu je sada najbitnije da njegove koleginice budu dobro.

Stefan Petrušić

Na mesto gde se desila ova teška saobraćajna nesreća, kako je saopšteno iz pres službe “Granda“, prvi je stigao njihov kolega Darko Lazić, koji je zbog svojih kolega dojurio kako bi video da li može na bilo koji način da pomogne, a pored njega, u Novi Sad je stigao i jedan od menadžera “Grand produkcije“.


Novinari su pokušali da dođu i do mlade pevačice Ane Sević, kojoj je zbog povrede noge stavljena longeta, ali ona nije bila dostupna za komentar, a prema pisanju lista “Alo!“, oporavlja se kod svoje majke u stanu.

Prebačena u Kraljevo samo zbog osiguranja!

Vanja Mijatović iz Kliničkog centra Vojvodine je prebačena na oporavak u Kraljevo zbog zdravstvene knjižice i osiguranja, pošto joj je tamo overena knjižica. U Novom Sadu u bolnici nisu hteli da je zadržavaju jer, navodno, istu medicinsku uslugu mogu da joj pruže i u Kraljevu, saznaje „Pulsonline“.

- Netačna je informacija da su roditelji Mijatovićeve hteli da prebace Vanju u Kraljevo zbog blizine. Oni su i sami bili svesni da bolju medicinsku uslugu mogu da joj pruže u Novom Sadu ili u Beogradu. Oni su čak strahovali zbog toga što su Vanju sa teškim povredama “tumbali“ u putu, a sve samo zbog knjižice - rekao je izvor lista.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online