Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 19.02.2013.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Mia Borisavljević: Meni niko ne nudi drogu

Mia Borisavljević (28) ponovo je u centru pažnje posle pojavljivanja u poslednjoj epizodi prvog serijala serije Folk koja je nedavno emitovana na Prvoj televiziji. Glumila je samu sebe, ali nije zgranuta kao mnogi na estradi, što se u toj epizodi prikazuje kako Zvezdana Anđelković, pevačica početnica šmrče kokain.

Ko će mene da natera: Mia Borisavljević
 


- Ja sam u seriji ono što jesam - pevam u jednom beogradskom klubu i dobila sam mnogo pohvala na račun pevanja i izgleda. Kad sam prihvatila da se pojavim u seriji, imala sam samo jedan uslov: da ne budem kompromitovana kao ličnost ili pevačica - kaže Mia.

Nije baš tako ispalo. Zar nije kompromitovanje to što pevačica početnica šmrče?
- Estrada je tu malo banalizovana, serija negde čak vuče na komediju. Sve bi imalo veću težinu da su gledaoci čitali između redova, umesto što je sve servirano kao na tacni. Ipak, moralo je da bude malo komercijalizovano. Podilazilo se gledaocima u stilu - hoćete da vidite pevačicu kako se drogira? Evo vam! Kao pevačica nigde nisam kompromitovana, ali moje zanimanje... Ipak, to je više ironija i parodija nego prava slika estrade.

Uvek po principima

Snimili ste i reklamu, igrali u seriji, koliko ste zaradili?
- Najveći dobitak je marketing, koji je vredniji od honorara. Nema novca koji bi mene fascinirao ili zbog koga bih uradila nešto što nije u skladu s mojim principima. Ali, nisam radila za džabe, u svakom slučaju jesam zaradila, ali to nije neka fascinantna suma.

Znači, važno vam je samo da što duže i što češće budete na televiziji?
- Ne uvek, samo kada imam razloga za to, kao što je sada, dok predstavljam nove pesme. Inače, ne voli da iskačem iz frižidera. Treba naći pravu meru, a ja mislim da u tome uspevam. Ima perioda kada se povlačim i kada me nigde nema.

Pevate često po beogradskim klubovima, da li su vama nekad nudili drugu?
- Iskreno, nisam bila u takvim situacijama. Niko mi ništa nije nudio, niko me ni na šta nije primoravao. Ne nudi se droga baš tako na izvolte. Više sam o svemu tome čula nego što sam videla. A, i ono što sam videla, nisu bile moje kolege. Estrada se uvek uzima kao loš primer samo zato što je najistureniji deo društva. Ali, kakva je uopšte situacija u našem društvu, na estradi je još i dobro.

Kako vam ide na ljubavnom planu. Niste krili da imate problema s momcima?
- Sada je odlično - spremna sam za novu ljubav. Trebalo mi je vremena da se sredim posle agonija kroz koje sam prolazila sa momcima, a kraj svake veze je bila agonija. Nema lepih i lakih raskida, kao što nema ni prijateljstva posle ljubavi. Dugo to nisam mogla da shvatim. Uvek sam pazila da nekoga ne povredim, pokušavala da olakšam raskid, a izazivala sam sasvim suprotan efekat. Sve moje veze su se završavale teško, komplikovano, s puno drame i problema. Bezbroj puta sam se pitala zašto se to meni dešava.

I šta ste zaključili?
- Nisam mogla da zaključim ništa, pa sam potražila stručnu pomoć i otišla sam kod psihologa. Posle razgovora, rekao mi je da privlačim problematične muškarce i dao mi savet da promenim svoje stavove, kriterijume, razmišljanja! Kao da me je polio hladnom vodom, iako sam u dubini duše i sama naslućivala da je problem u tome što privlačim čudne tipove.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online