Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 14.02.2013.
14:17
D. Dušanić - Vesti A

Ljubav sa profesorkom u hotelskoj sobi

Posle dva propala braka sa pevačicom Zlatom Petrović i Draganom iz Šapca, Hasan Dudić (55) rešio je da okuša sreću i treći put, pa je nedavno najavio da će na jesen ponovo stati na ludi kamen.

Njegova buduća supruga je bivša manekenka, sada prosvetni radnik i ima 31 godinu.


- Sve je tačno, jedino što još ništa nije utanačeno. Tek smo tri meseca zajedno, zaljubljeni smo, srećni... Oboje priželjkujemo i da se venčamo, pa tako je valjda u svim vezama, želiš i stremiš nečem čvršćem, većem, ozbiljnijem. Ipak, nismo pričali još o konkretnim stvarima oko svadbe, ima još vremena - kaže Dudić, pevač i kompozitor, koji već godinama nema svoj krov nad glavom, već živi u jednom beogradskom hotelu.


Kako se zove devojka, gde ste se upoznali, živite li zajedno?

- Zove se Danijela, a svi joj tepaju Daca. Zgodna je, lepa, nežna i smatram da smo skladan par. Upoznali smo se na jednoj promociji, našli zajednički jezik, a onda nastavili druženje. Ona radi u osnovnoj školi, a posle radnog vremena je sa mnom. Ne živimo još zajedno, mada smo nerazdvojni. Ona ima stan u centru grada, ali to je njeno, nemam nameru da se useljavam tamo.

Zar vam ne bilo lakše da ste zajedno u stanu nego u hotelskoj sobi?
 

- Neka hvala, dobro je meni u mom hotelskom sobičku! Imao sam stanove i kuće, ali oni nisu garancija za sreću. Odavno nemam svoja četiri zida, ali snaći ću se. Ne pada mi napamet da se "udajem" i prelazim u ženin stan. Nije to u mom fazonu.

Da li ste sina Mikija upoznali sa Dacom?
 

- Jesam, sviđa mu se, lepo se slažu. On se nikada meni nije mešao u život. Uostalom, zna Miki da je njegov ćale uvek imao ukusa, tako da nije sumnjao u moj izbor ni ovog puta. Baš je sin pre neki dan doveo svoju decu, moje unuke Vasilija i Vasilisu, pa smo se Daca i ja siti naigrali i ismejali sa njima. I njima se dopada potencijalna baba, a za sada je oslovljavaju sa "tetka Daca".

Kako to da je vaši prijatelji ne znaju?

- Sa estrade se družim sa mojim bratom Šabanom i još samo nekolicinom ljudi. Njega nikako da upoznam sa Dacom, ali planiram. Znaju je neki moji bokseri, a ostale nisam ni predstavljao.

Kako će reagovati vaše bivše supruge na novu gospođu Dudić?

- Baš me briga za njih! Sa Zlatom sam opet u zategnutim odnosima, ne čujem je i ne viđam. A Draganu, drugu bivšu ženu, nisam video više od godinu dana. Ona je u Šapcu i neka joj je sa srećom, samo mene neka pusti na miru. Razočarala me je, pokušala da uzme mnogo toga, htela da me udalji od sina Mikija, sa njom sam odavno završio. Došlo je vreme da ja malo uživam, što i da se ne oženim treći put?!

Ne upoznajem familiju


Jeste li se upoznali sa Dacinom familijom? Da li im smeta velika razlika u godinama između vas?


- Više se ne upoznajem sa rođacima. Imam loše iskustvo. Ma, šta me briga šta misle tetke, stričevi, babe, najvažnije je da se nas dvoje slažemo, razumemo i volimo. A što se razlike u godinama tiče, to nije tako strašno. Uostalom, pošto sam pregurao kliničku smrt, tada sam se ponovo rodio, pa smatram da imam mnogo manje godine, nego što mi piše u krštenici.


Zavlače me razni


- Nerviram se što knjiga o mom životu nikako da bude završena i objavljena. Zavlačili su me razni, čekao sam mesecima da mi navodni prijatelji prekucaju neke stranice rukom pisane, izgubio dragoceno vreme. Još malo nedostaje da sve privedem kraju. I s albumom je slično. Snimio sam većinu pesama, ali snimatelji su oduglovlačili svoj deo. Sa nekoliko izdavača sam u ozbiljnim pregovorima, planiram i koncert sa saradnicima i prijateljima u oktobru, novembru u Centru Sava. Samo da me zdravlje posluži - kaže Hasan. 

POVEZANE VESTI

Petak 15.02.2013. 13:38
On baš i nije intelektualni tip, teško ga je zamisliti sa devojkom koja ima završen fakultet.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online