Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 05.02.2013.
11:50
Alo, Svet A

"Maja Nikolić je bruka za pevače"

Prepucavanje Maje Nikolić i Đorđa Davida se nastavlja. Poslednja što znamo na ovu temu je da je roker poručio koleginici da "prestane da priča gluposti jer bruka kolege"!

Maja je žena koja ima dobar glas i bolje joj je da peva. Glupo je da svi komentarišu gluposti koje ona izgovara: Đorđe David
 

Sve je počelo kada je pevačica počela da priča o svom angažmanu oko JP “Železnice Srbije” i kada je istakla da ima prijatelje koji bi mogli da kupe Kosovo itd. Tada je poznati roker na “tviteru” napisao da joj je loša droga spržila mozak, a ona mu je odgovorila da mu želi da mu droga vrati delić mozga koji je izgubio, da bi joj on juče odgovorio.

- Svakom ko bude pokazao i pronašao dilera od kojeg sam uzimao drogu i sa kojim sam to radio i dokazao to putem policije obećavam da ću prestati da se bavim muzikom. Ja treniram, vodim računa šta jedem i pijem, vodim zdrav život. Ne jedem ništa što smanjuje mozak, a povećava grudi. Maja je žena koja ima dobar glas i bolje joj je da peva i da se mane gluposti koje svi komentarišu, jer na taj način bruka sve nas koji se bavimo pevanjem. Ispada smešna i glupo je da svi komentarišu gluposti koje ona izgovara. Bolje joj je da ne bih ispričao njene tajne iz mladosti koje mi je lično ona pričala - rekao je Đorđe za "Alo" i dodao da se on više ne bi prepucavao sa njom oko ovakvih stvari i da je najbolje da svi rade ono što najbolje umeju.


Inače, Maja je za magazin “Svet” rekla da svima želi da imaju život kao što je njen, pa i Davidu.

Punih 12 godina postim i pričešćujem se svake nedelje: Svima od srca želim da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala: Maja Nikolić
 

- Punih 12 godina postim i pričešćujem se svake nedelje. Svima od srca želim da imaju život kao što je moj, da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala. Ne razumem kako bi jedna majka koja je glava svoje porodice mogla da se drogira?! Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio. Svako neka najpre zaviri u svoju dušu. Bog je jedan i samo je on merodavan da o nama brine i da nam sudi - rekla je Maja za rokera.

POVEZANE VESTI

Utorak 05.02.2013. 13:26
dvanaest god.se pricescivala i jos se nije ocistila lupetanja.bolje bi bilo da joj prijatelji kupe katanac nego kosovo.
Sreda 06.02.2013. 08:32
Nije pametno sa Majom da se hvata u kolo, bice previse povlacenja po prljavstini.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online