Utorak 05.02.2013.
11:50
Alo, Svet

"Maja Nikolić je bruka za pevače"

Maja je žena koja ima dobar glas i bolje joj je da peva. Glupo je da svi komentarišu gluposti koje ona izgovara: Đorđe David
 

Sve je počelo kada je pevačica počela da priča o svom angažmanu oko JP “Železnice Srbije” i kada je istakla da ima prijatelje koji bi mogli da kupe Kosovo itd. Tada je poznati roker na “tviteru” napisao da joj je loša droga spržila mozak, a ona mu je odgovorila da mu želi da mu droga vrati delić mozga koji je izgubio, da bi joj on juče odgovorio.

- Svakom ko bude pokazao i pronašao dilera od kojeg sam uzimao drogu i sa kojim sam to radio i dokazao to putem policije obećavam da ću prestati da se bavim muzikom. Ja treniram, vodim računa šta jedem i pijem, vodim zdrav život. Ne jedem ništa što smanjuje mozak, a povećava grudi. Maja je žena koja ima dobar glas i bolje joj je da peva i da se mane gluposti koje svi komentarišu, jer na taj način bruka sve nas koji se bavimo pevanjem. Ispada smešna i glupo je da svi komentarišu gluposti koje ona izgovara. Bolje joj je da ne bih ispričao njene tajne iz mladosti koje mi je lično ona pričala - rekao je Đorđe za "Alo" i dodao da se on više ne bi prepucavao sa njom oko ovakvih stvari i da je najbolje da svi rade ono što najbolje umeju.


Inače, Maja je za magazin “Svet” rekla da svima želi da imaju život kao što je njen, pa i Davidu.

Punih 12 godina postim i pričešćujem se svake nedelje: Svima od srca želim da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala: Maja Nikolić
 

- Punih 12 godina postim i pričešćujem se svake nedelje. Svima od srca želim da imaju život kao što je moj, da naprave jedno duhovno čišćenje, a drogu ni pre posta nisam konzumirala. Ne razumem kako bi jedna majka koja je glava svoje porodice mogla da se drogira?! Đorđu Davidu želim sve najbolje i da mu ta ista droga vrati onaj delić mozga koji je izgubio. Svako neka najpre zaviri u svoju dušu. Bog je jedan i samo je on merodavan da o nama brine i da nam sudi - rekla je Maja za rokera.

2024 © - Vesti online