Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 05.11.2012.
18:34
Blic A

Idoli naše dece - pijane i bahate zvezde za volanom

Roditelji puštaju decu da im Karleuše, Kalinići, Ane, Seke, Zeke i Peke budu idoli, a te, nazovi ličnosti, shvataju to kao da su bogovi. Ove zvezde, na primer, besramno krše sve saobraćajne propise koje mogu da prekrše, što im, verovatno korumpirano sudstvo vrhunski toleriše, pa tako vaša deca dobijaju pravi primer kako da se ponašaju u saobraćaju - budite bahati, izazivajte sudare, pijte i pre i tokom vožnje, udarajte policajce - možda odležite jedno veče u zatvoru, ali kazne su pomalo novčane i uglavnom uslovne... Ipak, oprez, polako! Za nas obične te kazne neće biti uslovne, već prave, novčane i dugotrajne zatvorske, zato - pazite kako vozite, ne ugledajte se na estradne ličnosti!

Ovo je, moguće, pokazatelj onoga što Jelena Karleuša misli o poštovanju saobraćajnih propisa
 

Jelena Karleuša, koja je ove nedelje zbog brze vožnje i nepažnje svojim vozilom udarila automobil u kome je bila žena sa detetom, samo je jedna u nizu estradnih ličnosti kojima oprez i strpljenje nisu saveznici za volanom.


Ono što najviše ljuti jeste to što takve ličnosti umesto da ćute, negiraju svoju krivicu i optužuju druge, uprkos činjenicama i policijskim izveštajima.


Karleuši za njen prekršaj sleduje osam kaznenih poena, te oduzimanje vozačke dozvole a pored nadoknade materijalne štete, moraće da plati i 50.000 dinara za sudske troškove.


Milan Kalinić rekorder u kršenju propisa

Pa šta sad - poznat je, valjda sme da bude bahat vozač: Milan Kalinić

Milan Kalinić je pre nekoliko dana uhvaćen u kršenju saobraćajnih propisa. Glumac-voditelj je za 15 minuta čak tri puta prošao kroz crveno svetlo. To nije bio prvi put da se Milan Kalinić tako ponašao za volanom - sredinom maja on je za samo pola sata prekršio četiri saobraćajna pravila. Tada je prošao kroz crveno svetlo, zatim vozio u žutoj traci, polukružno se okrenuo na duploj liniji, a na kraju je svoj džip ostavio pokraj znaka za zabranu zaustavljanja i parkiranja. Njegove prestupe obelodanila je RTV Pink u emisiji“Paparaco lov“. 

Seku radar uhvatio pri brzini od 203 km/h

Ima dobre si.., grudi, to joj valjda daje pravo da vozi brzo: Seka Aleksić

Seka Aleksić je prošle godine privedena u policijsku stanicu u Savskoj ulici u Beogradu zbog prekoračenja brzine na autoputu Beograd-Novi Sad, jer je radar pokazao da je vozila svoj “mercedes SLK“ 203 kilometara na čas umesto dozvoljenih 120. Ona je iz Stare Pazove, gde živi, krenula autom na snimanje u studio, ali je folkerka, umesto za mikrofonom u gluvoj sobi, završila kod sudije za prekršaje. 

Dara Bubamara “mercedesom“ udarila kombi

Kad vozi sina, valjda sme da udara druga kola: Dara Bubamara

Ovog meseca Dara Bubamara je udarila kombi na Slaviji i uništila svoj “mercedes“. Pevačica je tom prilikom bila sa svojim trogodišnjim sinom i rekla je da joj je žao što je izazvala nesreću. Šteta na njenom automobilu procenjena je na 2.000, a na kombiju na 300 evra. Srećom, niko nije povređen. 

Ana Nikolić više puta vozila pijana

Ih, kakva je, pa ne moramo valjda uvek da se pridržavamo zakona kao pijan plota: Ana Nikolić

Ana Nikolić zbog vožnje u pijanom stanju pre dve godine je završila iza rešetaka. Atraktivna Paraćinka je tokom policijske kontrole u noći između 10. i 11. novembra 2010. godine uhvaćena za volanom “mercedesa“ sa 2,4 promila alkohola u krvi. Ponašala se bahato i vređala policajce, a potom je odvedena na trežnjenje u stanicu.

Danijela Vranić pokušala da pregazi policajca

Kako samo diže i širi noge - valjda je to propusnica za bahatost: Danijela Vranić

Danijela Vranić je drastičan primer bahatog vozača, ali je posle nedavno završenog sudskog procesa, koji je protiv nje vođen, istakla da to više neće biti njena praksa. Kraljica splavova je u septembru 2011. godine, posle niza prekršaja u centru Beograda, udarila policajca koji ju je legitimisao i pokušala čak i da ga pregazi! Zbog toga je kažnjena SAMO na jednogodišnju uslovnu kaznu zatvora! Danijela je početkom prošle godine sletela s puta i udarila u saobraćajni znak na putu za Užice, jer je zadremala za volanom.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 05.11.2012. 18:45
Ma kome mogu ovi re.ardi biti idoli ???
Ponedeljak 05.11.2012. 19:28
Niko od njih ne moze d ase istakne bilo kakvim kvalitetom...uvek napisem da je to sve dno dna...Krivi su i novinari sto im pridaju toliko paznje...umesto a se pise o talentovanim mladim ljudima koji nas predstavljaju u svetu pise se o ovakvim, prosto nemam reci s kojim bih ih nazvala...
Ponedeljak 05.11.2012. 19:58
Neotesane, nevaspitane arogantne , prepotentne i neobrazovane prostakuse.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online