Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 08.04.2014.
16:07
V. Tasić - Vesti A

Voze pijani i divljaju ulicama

U poslednje vreme mnogi pevači i glumci sve češće imaju problema sa zakonom i policijom. Svoje bahato ponašanje pravdaju na razne načine i svi listom tvrde da nisu krivi, da im smeštaju i da su se nevini našli na udari javnosti. Prema izjavama očevidaca, pre neki dan Džej Ramadanovski je mrtav pijan uleteo automobilom među pešake u Kosovskoj ulici. Tragedija je sprečena zahvaljujući stubićima koji su zaustavili auto, ali Džej sada tvrdi da ništa od toga nije istina.

Dara Bubamara "divlja" u belom "poršeu"

- Kunem se, niti sam koga udario, niti sam bio pijan, majke mi. Neću da grešim dušu, možda sam zakačio stubić kada sam se parkirao, ali nikog nisam povredio. Meni ovakvim stvarima neko radi o glavi. Neko mi ovo namešta, znam i ko, ali neću da kažem - tvrdi Džej, koji je pre osam godina odležao mesec dana u švedskom zatvoru jer je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju.


Zbog napada na policajca iza rešetaka na jednu noć završila je i Ana Nikolić, dok su Romana Panić i Danijela Vranić u pritvoru zadržane nakon što su pijane vozile automobile, pa su se iza rešetaka treznile. Za volanom često divljaju mnoge poznate ličnosti kao da saobraćajni znaci za njih ne važe. Tako je Dara Bubamara pre nešto više od mesec dana napravila gomilu prekršaja vozeći se beogradskim ulicama u svom belom poršeu.

I Topić u zatvoru

Malo je poznato da je Dado Topić 1973. godine proveo 26 dana u vojnom istražnom zatvoru pod optužbom za neprijateljsku delatnost prema otadžbini.
- U to vreme JNA je kažnjavala fudbalere, košarkaše i ostale ljude iz medija za ideološku neposlušnost. Uhapsili su me jer nisam na vreme otišao u vojsku. Živeo sam po stranim zemljama, sretao opasne tipove, stanovao na nekim čudnim adresama... Ne znam kako je policija sve to saznala. I do danas tvrdim da je moje hapšenje bilo nečiji hir - priseća se Topić, koji deset godina nakon toga nije mogao da se pojavi na televiziji, što je za njega bila najveća kazna.

Parkirala se gde god je stigla, prošla je kroz crveno ne mareći za signalizaciju koja kao da za nju ne važi. Milan Kalinić više puta je kršio sve moguće propise, kao i Nataša Bekvalac, što je zabeleženo i na snimcima u raznim emisijama, ali ih niko nije pozvao na odgovornost.

Nataša Bekvalac često krši saobraćajne propise
 

Po ugledu na njih, i glumica Nataša Marković, koja je popularnost stekla u seriji "Lisice", bežala je od policije koja je pokušala da je legitimiše u centru Beograda. Ali, nije daleko odmakla jer su je stigli i napisali joj prijavu, ali ona tvrdi da to nije istina.
 

Petar Strugar optužen da je pretukao taksistu

Čini se da su glumci još gori od pevača i da mnogi imaju tanke živce, pa nesporazume rešavaju pesnicima. Još se prepričava kako je Petar Strugar prebio taksistu, koji sada preti da će krivično goniti mladog glumca, a ovaj se pak pravda da je štitio sebe i trudnu suprugu. Kratak fitilj ima i Tanasije Uzunović koji se usred Narodnog pozorišta pre pet godina pobio sa kolegom Ivanom Bekjarevim. Kolege su uspele da smire razjarene glumce čija netreljivost datira već godinama. Policija nije intervenisala, ali je pukla bruka.


Pre pet godina, posle uspešno odigrane predstave potukli su se glumac Milorad Kapor i Ivan Cerović, koji su pesnicama u garderobi pokušali da razreše probleme. Letele su i pepeljare, intervenisala je policija, a Cerović je prebačen u bolnicu na ušivanje, a pretrpeo je povrede lica, vrata i leđa.
 

Problemi s narkoticima

Milan Radulović, zvani Laća, mlađi sin Marine Tucaković i Aleksandra - Fute Radulovića, kod koga je pronađeno pola grama narkotika priveden je nakon rutinske provere. On se i ranije u medijima pominjao zbog problema s drogom, a navodno je bio i na lečenju u inostranstvu. Prilikom kupovine kokaina pre dve godine uhapšena je i Biljana Srbljanović. Protv nje je podneta krivična prijava, ali ni dve godine kasnije ne zna se šta je bilo s njenim slučajem koji više niko i ne pominje.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.04.2014. 19:44
Zakon je napravljen samo za nas obične smrtnike
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online