Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 22.10.2012.
12:49
Z. Vicelarević - Vesti A

Ovacije za Draganu i Severinu

Dragana Mirković (44) i Severina Vučković (40), dve najveće zvezde srpske i hrvatske scene, napravile su muzički spektakl u subotu u frankfurtskoj Union hali.



Ovaj nesvakidašnji koncert otvorila je mlada i atraktivna Andrea, trenutno najtraženija bugarska pevačica čija se popularnost već proširila na sve balkanske zemlje. Iako je svoje hitove pevala na bugarskom jeziku uspela je da zagreje publiku koja je nagradila burnim aplauzom.

Potom je uz ovacije na binu izašla Dragana Mirković. Iako često gostuje u Nemačkoj njena popularnost, čini se, raste svakim njenim dolaskom.


- Dragana je fantastična. Gledale smo je kada je ovde gostovala sa Zdravkom Čolićem i bile smo oduševljene - kažu uglas Sanja Nedić, Andrijana Kojić, Jelena Purić i Dragana Tešić koje su zbog ovog koncerta došle iz Darmštata. Posle performansa sa slikarkom Milicom Tomić, koncerta sa Čolom i sada sa Severinom u Frankfurtu, Dragana ne prestaje da iznenađuje publiku svojom svestranošću.


- Jedna od najvažnijih karakteristika velikih zvezda je da moraju da se prilagođavaju i menjaju po potrebi. Ako je umetnik svestran, talentovan i može sebe da promeni u odnosu na prostor u kome se dešava nešto, to je pokazatelj koliko je stvoren za nešto. Veoma volim promene, razne izazove i da sebe menjam, da izlazim iz okvira narodne pevačice što sam u svojoj karijeri uvek radila - rekla je Dragana, koja priprema nova iznenađenja za svoje obožavaoce.

Snimala je spotove na raznim relacijama, od Požarevca do Beča i iz spota u spot ona će se predstaviti u novom izdanju.

Najveću zvezdu hrvatske estrade Severinu Vučković obožavaoci su dočekali uz vrisku i aplauze. Vitka, lepa i raspoložena predstavila se frankfurtskoj publici u

Sevina reakcija što će nastupati s Draganom

- Poslednji put sam u Frankfurtu gostovala pre dve i po godine, a dobro se sećam da je publika bila divna, kao i večeras. Bilo mi je simpatično kada sam saznala da ću nastupati sa Draganom Mirković koju cenim, a ona je dobar prijatelj sa mojim menadžerom Tomislavom Petrovićem - rekla je Severina.

najboljem svetlu. Amela i Saida Kurtović i Hatka Malikić iz Vizbadena kažu da Seve izgleda fantastično, odlično peva i da je žena genijalac.


Na pitanje koja je od tri zvezde ostavila najbolji utisak Mario Perković, Tomislav Tabak i Marko Mihaljević iz Frankfurta su imali tri različita odgovora. Za jednog je Dragana bila lepša, za drugog Severina, dok se treći odlučio za Andreu. Ali, u jednom se slažu - sve tri su dobro pevale, koncert je bio uspešan i smatraju da bi trebalo češće da se organizuju ovakvi događaji.


Organizator ovog muzičkog događaja Aca Glišić je zadovoljan, pre svega profesionalizmom sve tri estradne zvezde.
- Dragana Mirković, Severina Vučković i Andrea su velike zvezde. Pravo je zadovoljstvo raditi sa njima - rekao je Glišić, koga su sve tri pevačice pohvalile za organizaciju koncerta i po njihovom mišljenju on je najbolji menadžer u Evropi.

Srećna Andrea

Teodora Andrejeva (25), publici poznatija kao Andrea, presrećna je što je nastupila sa zvezdama kao što su Severina i Dragana, za koju kaže da je veoma poznata u Bugarskoj.
- Obožavam srpsku publiku i svaki susret sa njima je pun emocija. Ne znam kako se desilo da je moja muzika tako dobro prihvaćena na srpskom govornom području, ali sam veoma srećna zbog toga - rekla je Andrea.

 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.10.2012. 14:42
Malo je "gastarbajtera" koji su po inostranstvu radili na sebi, upoznali i razvili licne horizonte u razmisljanju, veoma malo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online