Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 31.07.2012.
20:47
E. V. A

Mala Budva puna krokodila

U potrazi za poslom, ali i provodom srpska estrada je i ovog leta okupirala Crnogorsko primorje, pa je Budva postala tesna za sve koji bi da zarade koji evro zabavljajući goste na primorju. Ali, domaćini se žale da je sezona, bar do sada, podbacila, kada je poseta turista iz Srbije u pitanju koji inače troše najviše para na provod.

Diva u elementu: Jelena Karleuša

I dok pojedini pevači na primorju provode celo leto, povremeno zapevaju u nekoj kafani ili konobi za male pare ili smeštaj i hranu, najveće zvezde u Budvu dolaze po pozivu i za veliki honorar. Apsolutni rekorder, bar do sada, kada je u pitanju poseta i zarada je Ceca Ražnatović koja je dve večeri zaredom nastupala u najvećoj budvanskoj diskoteci na Topliš brdu. Ona je obe večeri pevala pred više od 5.000 ljudi, a jagma za kartama za njen nastup ne pamti se ni kada su u Budvi gostovale svetske zvezde poput Madone i Rolingstonsa.

Rekordna poseta:Nastup Cece Ražnatović u diskoteci na brdu Topliš

Osim mladića i devojaka na njenom nastupu našla se i jedna gospođa s kojom se pevačica i slikala, a fotografiju okačila na Tviter uz obrazloženje da je gospođa Vukosava igrala uz njene pesme celo veče. Veče pre toga, ali pred 1.500 posetilaca koliki je i bio kapacitet lokal, pevala je Jelena Karleuša, naravno takođe u Budvi, gde je na po dva-tri dana već bila nekoliko puta ovog leta što zbog koncerta, što zbog snimka za spot.

Peva u Hrvatskoj, odmara u Crnoj Gori


Na Crnogorskom primorju ovog leta viđen je i Miroslav Ilić, ali samo kratko na odmoru. I dok ga mnoge kolege sve češće javno kritikuju po medijima, on ne haje za prozivke već putuje, radi i peva. Ovog leta najčešće gostuje u Hrvatskoj, sprema se za nastup u Guči, a kratkotrajni predah iskoristio je da se okupa i odmori na crnogorskom delu Jadranske obale.

A, i ne priliči divi, kako sebe voli da zove, da sedi i čeka da li će je i kada neko pozvati da peva, već dolazi po potrebi na radost aviokompanija koje od njenog šetkanja između Beograda i Budve imaju najviše koristi. I Željko Joksimović nije mogao da zaobiđe Crnu Goru ali je došao, odradio koncert i vratio se nazad u Grčku.


Željko Joksimović


- Nije mi bilo teško što sam prekinuo odmor zbog koncerta u Budvi. Muzika je moj život koji živim, tako da sam se na ovom nastupu bukvalno odmorio. Niko ne može da se umori od muzike, bar ja nisam za to čuo - rekao je Željko posle nastupa, spakovao se i vratio na Mikonos gde ga je čekala žena.

Na Crnogorsko primorje zbog koncerta sredinom avgusta u Budvu dolazi i Zdravko Čolić, a da li će ostati i koji dan duže nije poznato. I on će nastupiti u diskoteci na Topliš brdu, ali za koliko para strogo je čuvana tajna. Organizatori o novcu ne pričaju, ali najavljuju i dolazak Severine Vučković, koja će biti samo još jedan u nizu balkanskih zvezda koje su ovog leta pevale u ovoj diskoteci, čiji vlasnici ne žale pare samo da dovedu najpopularnije pevače.

Tradicionalno, i ovog leta Zvezde Granda pevaju mesec i po dana na Crnogorskom primorju, ali za razliku od prethodnih godina u medijima se češće pojavljuju njihove slike sa plaže, nego sa nastupa, pa se čini da više vrema odmaraju, a manje rade. Ne računajući pevače koji na Crnogorskom primorju imaju svoje kuće, pa su svoj na svome, ostali povremeno i stalno šetkaju po Budvi u potrazi za poslom, nadajući se da će ih slikati i neko od fotografa, pa će sebi bar malo podići cenu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online