Utorak 31.07.2012.
20:47
E. V.

Mala Budva puna krokodila

Diva u elementu: Jelena Karleuša

I dok pojedini pevači na primorju provode celo leto, povremeno zapevaju u nekoj kafani ili konobi za male pare ili smeštaj i hranu, najveće zvezde u Budvu dolaze po pozivu i za veliki honorar. Apsolutni rekorder, bar do sada, kada je u pitanju poseta i zarada je Ceca Ražnatović koja je dve večeri zaredom nastupala u najvećoj budvanskoj diskoteci na Topliš brdu. Ona je obe večeri pevala pred više od 5.000 ljudi, a jagma za kartama za njen nastup ne pamti se ni kada su u Budvi gostovale svetske zvezde poput Madone i Rolingstonsa.

Rekordna poseta:Nastup Cece Ražnatović u diskoteci na brdu Topliš

Osim mladića i devojaka na njenom nastupu našla se i jedna gospođa s kojom se pevačica i slikala, a fotografiju okačila na Tviter uz obrazloženje da je gospođa Vukosava igrala uz njene pesme celo veče. Veče pre toga, ali pred 1.500 posetilaca koliki je i bio kapacitet lokal, pevala je Jelena Karleuša, naravno takođe u Budvi, gde je na po dva-tri dana već bila nekoliko puta ovog leta što zbog koncerta, što zbog snimka za spot.

Peva u Hrvatskoj, odmara u Crnoj Gori


Na Crnogorskom primorju ovog leta viđen je i Miroslav Ilić, ali samo kratko na odmoru. I dok ga mnoge kolege sve češće javno kritikuju po medijima, on ne haje za prozivke već putuje, radi i peva. Ovog leta najčešće gostuje u Hrvatskoj, sprema se za nastup u Guči, a kratkotrajni predah iskoristio je da se okupa i odmori na crnogorskom delu Jadranske obale.

A, i ne priliči divi, kako sebe voli da zove, da sedi i čeka da li će je i kada neko pozvati da peva, već dolazi po potrebi na radost aviokompanija koje od njenog šetkanja između Beograda i Budve imaju najviše koristi. I Željko Joksimović nije mogao da zaobiđe Crnu Goru ali je došao, odradio koncert i vratio se nazad u Grčku.


Željko Joksimović


- Nije mi bilo teško što sam prekinuo odmor zbog koncerta u Budvi. Muzika je moj život koji živim, tako da sam se na ovom nastupu bukvalno odmorio. Niko ne može da se umori od muzike, bar ja nisam za to čuo - rekao je Željko posle nastupa, spakovao se i vratio na Mikonos gde ga je čekala žena.

Na Crnogorsko primorje zbog koncerta sredinom avgusta u Budvu dolazi i Zdravko Čolić, a da li će ostati i koji dan duže nije poznato. I on će nastupiti u diskoteci na Topliš brdu, ali za koliko para strogo je čuvana tajna. Organizatori o novcu ne pričaju, ali najavljuju i dolazak Severine Vučković, koja će biti samo još jedan u nizu balkanskih zvezda koje su ovog leta pevale u ovoj diskoteci, čiji vlasnici ne žale pare samo da dovedu najpopularnije pevače.

Tradicionalno, i ovog leta Zvezde Granda pevaju mesec i po dana na Crnogorskom primorju, ali za razliku od prethodnih godina u medijima se češće pojavljuju njihove slike sa plaže, nego sa nastupa, pa se čini da više vrema odmaraju, a manje rade. Ne računajući pevače koji na Crnogorskom primorju imaju svoje kuće, pa su svoj na svome, ostali povremeno i stalno šetkaju po Budvi u potrazi za poslom, nadajući se da će ih slikati i neko od fotografa, pa će sebi bar malo podići cenu.

2024 © - Vesti online