Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 09.07.2012.
06:33
Alo! A

Milica: Spavala sam sa Bobinom ženom!

Milica Pavlović, finalistkinja “Zvezda Granda“, otkrila je detalje iz svog intimnog života. Pavlovićeva je u emisiji “Tačno u podne“ voditeljke Ene Popov izjavila da je spavala sa ženom, i to suprugom Slobodana Rakića, takođe finaliste tog muzičkog takmičenja.

Milica Pavlović: Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi  

 

Nakon ovakve tvrdnje mlade pevačice, odmah su počele spekulacije da je naklonjena istom polu, a da ne bismo nagađali šta se tačno tu dogodilo, pozvali smo je za komentar.


- Jao, jesam to rekla, ali kroz šalu. Kada smo Boba i ja nastupali u Prilužju, ostali smo da prespavamo kod njega. Tada sam spavala sa njegovom ženom, ali samo u istoj sobi. Naravno da nisam mislila da smo stvarno spavale zajedno, iako se to tako protumačilo. Moram reći da je Bobina supruga divna osoba, lepo me je ugostila i ispričale smo se. Ona je ponosna na uspeh koji je postigao u takmičenju - izjavila je kroz smeh Milica za “Alo!“, a na pitanje da li je Boba pravio problem što će njih dve spavati zajedno, Pavlovićeva je odgovorila:


- Naravno da nije pravio nikakav problem. Boba i ja smo dobri drugari, tako da je sa zadovoljstvom prihvatio da ja i njegova supruga spavamo u istoj sobi. Inače mi je veoma drago što su svi finalisti u odličnim odnosima, družimo se i izlazimo zajedno. To je veoma bitno jer uskoro idemo na turneju, provešćemo mesec dana zajedno - kaže mlada pevačica, koja je publiku osvojila izazovnim plesom, pogotovo dok je igrala uz svoju novu pesmu “Tango“.


Inače, Milica je poznata po tome što je i u okviru takmičenja iznosila detalje iz svog života, što je gledaocima bilo vrlo zabavno. Tako je još na početku ove sezone “Zvezda Granda“ izjavila da da je njen deda bio švaler i da ju je naučio da flertuje sa kamerom.


- To me je naučio moj deka, koji se zove Vladimir i koji je trenutno u publici i koga volim najviše na svetu, kao i baku. Iskoristiću priliku da kažem da je bio veliki švaler, ja se izvinjavam, deda, i da me je on tome naučio - izjavila je Pavlovićeva.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 09.07.2012. 08:38
Da li je moguce od Vas da ste poceli da objavljujete ovako glupe tekstove? Zar ste toliko izgubili smisao za dobrom pricom? Citam ovo, kao da citam skandal..
Ponedeljak 09.07.2012. 08:48
Naslov teksta nema nikakve veze sa sadržajem. Žalosno je što se i vi svrstavate u red žute štampe u kojoj dominiraju bombastični naslovi izvučeni iz konteksta, velike slike i sadržaj koji nema nikakve veze sa naslovom.
Ponedeljak 09.07.2012. 10:05
"POSAO" intelektualnog zaglupljivanja Naroda se nastavlja ....potrebna je "glupa masa"... jer se takvom masom najlakse manipulise !!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online