Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 02.07.2012.
14:14
Vesti A

Estrada naoružana do zuba

Posle vesti da je Saša Kapor priveden u policijsku stanicu nakon što je tokom rutinske kontrole na jednom splavu kod njega pronađen pištolj (za koji je on tvrdio da ga je samo pričuvao prijatelju, inače službenom licu dok je bio u toaletu) na estradi nisu bili iznenađeni.

SADA PUCA SAMO U STRELJANI: Mira Škorić iz mlađih dana
 



A, i zašto bi kada su mnogi pevači ljubitelji vatrenog oružja, a ima i onih koji su zbog nelegalnog držanja oružja bili i iza rešetaka.

PORODIČNA STRAST: Vuk Kostić
 

Najpoznatiji ljubitelj vatrenog oružja na estradi je Mira Škorić, za koju kažu da ima oko sokolovo i da iz pištolja puca bolje od mnogih muškaraca.


- Uzbuđuje me i pomisao da držim pištolj u ruci. Volim da pucam, naravno samo u streljani i moram da se pohvalim da sam dobar strelac. Čvrst stav i mirna ruka su dobitna kombinacija da pogodite metu u centar, a ja posedujem ove osobine. Neko se opušta u teretani ili kafiću, a ja ne mogu da se opustim ako nisam u streljani - priznala je svojevremeno Mira.

ORUŽJE KAO SVADBENI POKLON: Venčanje cece i Željka Ražnatovića Arkana
 

Njena najbolja prijateljica Ceca Ražnatović zbog oružja je imala gadnih problema. Tokom akcije Sablja pre devet godina u njenoj kući na Dedinju pronađen je čitav arsenal oružja, a ona je tvrdila da je to ostalo nakon smrti njenog muža Željka Ražnatovića Arkana. Pronađeno oružje bio je jedna od razloga za njeno privođenje i u pritvoru je provela četiri meseca.

Zbog nelegalnog držanja pištolja u istom periodu iza rešetaka je bio i Aca Lukas. Kao ćerka policajca Jelena Karleuša još kao devojčica imala je prilike da vidi oružje i, kako je svojevremeno rekla, radije se igrala očevim pištoljem i lisicama, nego s lutkama. I koliko god se njeni roditelji trudili da sakriju oružje od nje, ona ga je uvek pronalazila.

Kasnije, rado je pozirala sa pištoljem u rukama, pa postoje mnoge njene fotografije kako drži oružje. U streljani redovno vežba i Marija Šerifović, koja se pohvalila "da puca bolje od 80 odsto policajaca". Nakon pogibije Zorana Šijana, Goca Božinovska postala je veliki protivnik oružja iako je pre toga skoro redovno išla u streljanu. I glumac Vuk Kostić ljubitelj je oružja, ali isključivo onog za lov, pošto je strastveni lovac, a najčešće lovi u Topoli.


- Ljubav prema lovu gajim od detinjstva, to nam je porodična strast. Moj pradeda po majci je bio lovac, kao i otac i brat. Često mi društvo pravi i kum Bane Tomašević, koji je isto veliki zaljubljenik u lov - rekao je Kostić, koji ima lovačku pušku, ali i dozvolu za nošenje ovog oružja kao član lovačkog društva.
 

Anđelina voli noževe


Ni svetske zvezde nisu imune na oružje. Anđelina Džoli svojevremeno je priznala da je ljubitelj hladnog oružja i da ima zavidnu kolekciju noževa. Međutim, najveće iznenađenje bila je fotografija tinejdž zvezde Selene Gomez kako u streljani drži pištolj u ruci i nišani u metu, a koja se pojavila na Tviteru. Ona se pravdala kako samo vežba i ne vidi ništa loše u tome. 

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 02.07.2012. 16:57
Oružije je oduvek bilo stvar prestiža! Neće valjda opasni momci sa afalta jedni drugima poklanjati naliv pera, nego trofejne utoke ljutih okršaja. Pošto je estrada uvek išla uz skute krimosima,ništa me ne čudi što su pojedine zvezde otkrile strast barutnih čestica. Pa, i u nedostatku argumenata (čitaj:reči) lakše je pripretiti, pa i zapucati, nego naširoko i nadugačko objašnjavati zlim jezicima da im nije mesto tamo gde drugi ne smeju ni nosom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online