Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 24.06.2012.
11:51
Alo A

Goca Božinovska izgubila prsten vredan 9.000 €?!

Taman što je pregrmela ranjavanje svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Nebojše Tubića Žapca, Gordana Božinovska ostala je bez prstena koji joj je upravo on poklonio, a koji košta čak 9.000 evra, piše Alo.

Goca Božinovska
 

Folk pevačica Goca Božinovska je u poslednje vreme u haosu, što i ne čudi jer se njen dragi još oporavlja od atentata koji je na njega izvršen prošlog meseca, pa je zbog svoje nepažnje izgubila komad nakita koji joj je dragocen, kako materijalno, tako i emotivno.

Goca: Nebojša je sve bolje

Nebojša Tubić Žabac, dugogodišnji emotivni partner Goce Božinovske, preživeo je atentat 9. maja u piceriji "Aleksandar“ u Novom Sadu, dok je sedeo s Bojanom Matijevićem, sinom vlasnika mesne industrije "Matijević“, Darkom Ćorovićem, vlasnikom obuće "Metro", i Aleksandrom Gajićem. Nakon nemilog događaja, Žabac je hospitalizovan, a zatim je posle uspešne operacije otpušten iz bolnice i sada se nalazi u jednoj banji na lečenju, gde je pod policijskom zaštitom.
- Nebojša je sve bolje, ali ništa više od toga ne mogu da vam kažem - rekla je Goca.

Nemio događaj zbio se, kako otkriva naš izvor blizak Božinovskoj, u jednom restoranu na Zlatiboru.


- Goca je zbog Žapca stalno u žurbi, pa ne čudi što je "bacila" 9.000 evra. Seća se da je prsten od belog zlata s velikim brilijantom u obliku srca nosila na nedavnoj tezgi. Da nema nakit na ruci, primetila je kada je već bila daleko od mesta na kome ga je izgubila - kaže naš sagovornik.

- Goca je skoro išla s nastupa za Beograd, pa je na Zlatiboru svratila u jedan restoran da ruča. Kada je otišla odatle, u kolima je primetila da nema prstena na njenoj ruci i setila se da ga je zaboravila u toaletu dok je prala ruke. U prvi mah je pomislila da se vrati, ali kako je već bila blizu Beograda, shvatila je da nema svrhe da to učini. Čim je stigla kući, pozvala jerestoranu kome je ručala, ali su joj zaposleni saopštili da niko nije pronašao prsten u toaletu. Tako je morala da se teška srca oprosti od svoje vredne uspomene - zaključuje naš sagovornik, čije navode nam je potvrdila i sama pevačica, no prvo se našalila.


- Sad je moderna unikatna bižuterija koja je poput zlatnog nakita, tako da ću sada nositi samo bižu. Šalu na stranu, to mi je bio veoma vredan i drag poklon od Nebojše i mogu vam reći da sam se baš nasekirala. Krivo mi je jer sam stalno u nekakvoj frci i zbog toga ne pazim gde šta ostavljam. Evo, ovim putem apelujem ako je neko pronašao moj prsten da mi ga vrati, a ja ću ga za to nagraditi - rekla nam je Goca Božinovska.


S obzirom na to da je folkerka prsten zaboravila u ženskom toaletu, isti se verovatno već nalazi na prstu dame koja ga je pronašla. Videćemo da li će dotična biti voljna da ga skine!

POVEZANE VESTI

Nedelja 24.06.2012. 14:04
zadnji put je kukala da nema kinte da plati racune i komunalije a ruca u restoranima i qrci se javno sta je izgubila,koga briga sta si ti izgubila bijedo bijedna
Nedelja 24.06.2012. 12:27
Jadnice,sve nesto zaboravljaju samo da bi dosle u novine.
Ponedeljak 25.06.2012. 07:57
Kupiće joj Žabac drugi, još skuplji.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online