Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 14.06.2012.
09:51
Alo! A

Zorica: Miroslava Ilića sam mogla da oteram u zatvor!

Bomba koja je odjeknula nakon izjave Saše Popovića u kojoj je otkrio da je razlog višedecenijskog sukoba između Miroslava Ilića i njega bila pevačeva navodna želja da "skine" Zoricu Brunclik i njenog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša uz pomoć "Granda" potresla je sve aktere priče.

Miroslav mi se izvinio za izjavu da se krijem iza suknje Mire Marković: Zorica Brunclik

O svemu ovome za „Alo!“ je progovorila Zorica Brunclik, koja tvrdi da je svojevremeno mogla slavuja iz Mrčajevaca da otera u zatvor!


- Iskrena da budem, pročitala sam intervju Saše Popovića za "Vesti" i sada mi je jasno da Miroslav Ilić u njemu nije našao saučesnika, ali jeste u čelnicima Radio-televizije Srbije. Sad mi je jasno zbog čega 12 godina nisam ušla na RTS, a Miroslav Ilić se ne skida s nacionalne televizije - započinje razgovor Brunclikova, koja je za Alo! otkrila šokantnu priču o tome kako je čuvenog pevača zamalo oterala u zatvor.


- Isti taj Miroslav vrlo dobro zna da sam mogla u zatvor da ga oteram. Pre 12 godina sam ga i tužila zbog izjave da se krijem iza suknje Mire Marković, koju je izrekao posle 5. oktobra. On je tada već imao jednu presudu na uslovnu slobodu i bila mu je potrebna jedna krivična presuda da bi završio u zatvoru. E, to je bila moja krivična prijava i advokat Zdenko Tomanović, koji ga je tada branio, može da vam potvrdi, da ja nisam povukla tu prijavu, Mirolav Ilić bi završio iza rešetaka. Tražila sam pismeno izvinjenje i još uvek imam tu presudu gde Miroslav piše: "Izvinjavam se Zorici Brunclik". Zvonko Tomanović me je molio da povučem prijavu. Bog sve vidi, samo ću to kazati na kraju - završila je razgovor za Alo! Zorica Brunclik.

U želji da čujemo mišljenje Miroslava Ilića, konataktirali smo ga, ali je on u telefonskom razgovoru samo saopštio da "nema komentar".


Podsećanja radi, direktor "Granda" pre nekoliko dana je izjavio kako je Miroslav hteo da "obori" Zoricu i Kemiša:


- Hteo je da dođe u "Grand" da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da "skinemo" Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! - rekao je tada Popović.

A šta je Miroslav Ilić rekao na sve, pročitajte OVDE.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.06.2012. 11:42
Ovoj fali samo metla , našta liči sunce ti žarko.
Četvrtak 14.06.2012. 10:32
Mogla si mozda da ga oteras u zatvor kad je bilo to neko vreme "Mire Markovic"...ne mislim uopste da Miroslava forsira bilo ko...svojim ponasanjem talentom i opstom kulturom je zasluzio da bude na celu..
Četvrtak 14.06.2012. 12:46
to je ta generacija x
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online