Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 13.06.2012.
09:52
D. D. - Vesti A

Miroslav Ilić: Ne odričem se svojih reči

Miroslav Ilić (57), često oštro kritikuje sve ono što mu smeta na estradi, ali nakon intervjua Saše Popovića u "Vestima" u kome je direktor Granda progovorio o razlozima njihove svađe, Ilić i dalje ćuti! Tačnije, ne želi ništa da komentariše.

Nema povratka na staro: Miroslav Ilić

- Ja sam presrećan i prezadovoljan čovek! Ove godine obeležavam 40 godina rada i veoma sam ponosan zbog toga. U penziji sam, ali ne osećam se penzionerom. Aktivan sam, radim i trudim se da se što manje nerviram, samim tim izbegnem ljude i događaje koji bi mi digli pritisak. O tekstu koji ste objavili neću reći ništa! Jer, i da kažem, ništa se ne bi promenilo. Nažalost, reči su poslednjih godina pojeftinile, devalvirale, svako može da priča šta hoće, to se objavljuje u medijima, a zapravo nema nikakvu težinu... Zato neću da gubim energiju na nešto što nema smisla. Neću komentarisati izjavu Popovića, niti ću reći da je istina izokrenuta i ispričati svoju verziju našeg razmimoilaženja... Nema svrhe! To je bilo, desilo se, nema više povratka na staro, a iza svega što sam rekao, stojim i dalje, toga se ne odričem. Imam svoje mišljenje o Saši Popoviću, Grandu, Fahreti, ono se neće promeniti njihovim ili mojim tekstom u novinama - kaže Miroslav Ilić.

Frljanje ciframa

- Nedavno sam bio i pevao na svadbi u Crnoj Gori, kada je Sveto Marović udavao ćerku. Joj, kakve su nebuloze pisane o tom slavlju. Pominjane su gluposti, izrečene su laži, preuveličavalo se, frljali su se ciframa. Da nisam bio na licu mesta, pa i da poverujem u štošta. Eto, i ovo ide u prilog da su reči izgubile vrednost, da svako može da kaže ili napiše šta mu je volja - rekao je Ilić.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.06.2012. 10:01
Slavuj iz mrcajevaca nasa legenda. Devojka iz grada je vecna pesma. Sve najbolje mico
Sreda 13.06.2012. 10:16
Miroslave cenim te kao pevaca tvoje pesme su nezboravne ali kad pocnes da pricas o necemu gde si polu u pravu onda moram d ate kritikujem...Nemoj samo o svadbi Marovica...kogod poznaje mentalitet crnogoraca zna da se oni na veseljima itekako isfrljaju sa ciframa...Znam i to da obicnom coveku na svadbi ne bi pevali bez honorara od kojeg se vrti u glavi..reci lepo iskreno.Bio sam znao sam da cu em sto dobijem sta trazim dobiti jos od " bogatuna" iz tog kruga...ne mislim da treba da kazes koliko, ostani skroman kao sto i jesi uz pesmu "Oj Moravo tija reko ko bi pare sa svadbi odreko"...budimo realni...
Sreda 13.06.2012. 19:32
Kao prvo ispravka vašem sajtu, Miroslav nema 57 godina već će napuniti 61 - vu ove godine u Areni 10.decembra kada završava svoju balkansku turneju povodom 40 godina karijere. Ako je razlog zbog koga su se posvađali Zorica i Kemiš onda to može biti samo još jedan plus u korist Miroslava jer smo vidili svi Zoricu kakva je bila na Farmi a i sama pojava govori kakva je to osoba ustvari. A Miroslav je institucija srpske muzike i oni ne zaslužuju uopšte da ga pomenu i to će svako reći ko ga gleda kao pjevača i umjetnika a ne pripisuje mu političku opredeljenost i slično jer karijera je jedno a provatni život sasvim drugo! On je jednostavno unikat kao i Toma, nema im ravnih!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online