Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 06.06.2012.
14:20
D. Dušanić - Vesti A

"Lepotice" bez fotošopa

Da li zbog sve češćih prozivki da ih zbog fotošopa ni rođena majka više ne prepoznaje, tek srpske pevačice se u poslednje vreme slikaju bez trunke šminke i ove slike kače na društvene mreže.

I JA SAM INDIRA: Pevačica bez šminke
 

Poslednja u nizu je Indira Radić koja je na svom Fejsbuk profilu objavila fotografiju odmah posle buđenja, bez šminke, pa i pre umivanja i pranja zuba. Valjda da pokaže kako je prirodno lepa, iako je dobro zagazila u petu deceniju života.

SEBI UVEK LEPA: Slavica Ćukteraš
 

Isto je uradila i Slavica Ćukteraš, ali je ona u prvi plan stavila bujno poprsje i svog mačka, dok je Seka Aleksić želeći pošto-poto da dokaže kako njoj nije potrebno ulepšavanje u fotošopu, na internet stavila svoju sliku u pidžami.

A, sve je počelo pre nekoliko meseci kada se nakon isteka kućnog pritvora i skidanja elektronske narukvice sa noge na prozoru svoje vile na Dedinju uvek sređena Ceca Ražnatović pojavila bez šminke i u kućnom ogrtaču, što su zabeležili i brojni fotografi okupljeni oko njenog doma. Ubrzo su i druge pevačice odlučile da pokažu svoju prirodnu lepotu, a Emina Jahović je otišla korak dalje pa se slikala znojava u teretani, poput srpske snajke Adrijane Lime koja je na ovaj način promovisala zdrav život i prirodan izgled.

Pevačice očigledno nemaju mere, pa idu iz krajnosti u krajnost - ili su toliko ulepšane i prošle kroz fotošop da ih ni najbliži ne prepoznaju ili javnosti na uvid stavljaju sve, pa i bore. Treba li publika da zna kako izgledaju pevačice bez šminke i gde nestade doza glamura koja je nekada okruživala zvezde.

Seka Aleksić

- Osoba sam koja privatno ne voli da se šminka, ali izlazak na scenu je već nešto drugo, tada sam skockana od glave do pete. Ipak je ovo šou-biznis, neka vrsta čarolije, mora se na bini zasijati punim sjajem, uz dobar glas priuštiti publici i lep vizuelni efekat, dozu glamura. Javne ličnosti moraju da vode računa o svom izgledu u svakom trenutku, a najvažnije je da budu pristojne i vaspitane. I naravno, u svemu treba imati meru, to je od krucijalnog značaja - smatra Snežana Đurišić, koja je protivnik da se privatnost deli sa publikom na društvenim mrežama.

Jelena Broćić se drži zlatnog pravila šminkanja - manje je bolje i toga se pridržava privatno i profesionalno na sceni.


 

OPUŠTENO KOD KUĆE: Ceca Ražnatović

- Publika me lako prepoznaje na ulici, u prodavnicama, u restoranu, jer nema velike razlike od Jelene pevačice i one koja je van scene. Ipak, niko od nas nije bajnog izleda kada se probudi, pomalo otečen, raščupan, i smatram da se takav ne treba ni prikazivati pred ljudima. Zašto bih onda objavljivala takve fotografije, kad ne želim ni da me najbliži vide u takvom svetlu. To je stvar ličnog opredeljenja, ali ja nisam u tom filmu - kaže Jelena.


 

Težak je naš posao


- Radila sam i sticala naklonost publike još od vremena kad narod nije imao u kućama ni pošteni televizor, a kamoli računare. Ista sam i sa šminkom i bez nje, jedino mi svi kažu da sam u prirodi mršavija. Ja nemam vremena da sa mužem na miru popijem kafu od obaveza, a kamoli da sedim i kuckam poruke po Fejsbuku. Znate, mnogi su se pojavili na estradi, bili jedno vreme interesantni, ali brzo nestadoše. To su instant karijere, kratkog daha, a Verka je bila tu i biće je još! Težak je naš posao, zahteva mnogo snage, čeličnih živaca, kao i dobre volje - kaže Vera Matović.

POVEZANE VESTI

Sreda 06.06.2012. 15:14
Lepe su i bez sminke. Ok, seka je strasna i sa i bez. E sad, sto ljudi vole da pljuju...
Sreda 06.06.2012. 18:50
2-gu I 4-tu bih rado posedovao... 1-va i 3-ća mnogo liče na moju baku pa ne bih...
Četvrtak 07.06.2012. 12:44
Slavica je prirodno vrlo lepa. Ostale ništa naročito.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online