Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 08.05.2012.
10:39
Alo! A

Ana Bekuta ministarka kulture?!

Nakon što je gotovo izvesno da će sledeći premijer Srbije biti Ivica Dačić, pojavile su se spekulacije da bi u njegovoj vladi mesto ministra kulture mogla da osvoji, glavom i glasom, niko drugi do - Ana Bekuta!

Ana Bekuta: Ja sam u svom poslu više od ministra jer moj mandat traje već 27 godina
 

Naime, prilikom zvaničnog obraćanja lidera SPS-a, u kojem je izgovorio sada već antologijsku rečenicu: “Možda se ne zna ko će biti predsednik Srbije, ali se zna ko će biti premijer“, Dačić je bio okružen svojim najbližim saradnicima - Milutinom Mrkonjićem, Žarkom Obradovićem, Slavicom Đukić Dejanović, Dijanom Vukomanović, Ivicom Tončevim, Petrom Škundrićem, ali i Bekutom, koja je stajala tik iza njega!


Ovo neočekivano pojavljivanje folk zvezde sa vrhuškom SPS-a izazvalo je različite komentare, ali i spekulacije da bi upravo simpatija Milutina Mrkonjića mogla da ostvari ono što se svojevremeno spekulisalo da je želja Zorice Brunclik - da kao folk pevačica zasedne u ministarsku fotelju!


“Ana Bekuta - srpska Karla Bruni“, “Dejanovićeva u prvom redu, Bekuta u drugom. Možda za koji mesec zamene mesta“, “Ana Bekuta na pres konferenciji SPS-a. Kolege podržavaju Ivicu“, samo su neki od komentara na društvenoj mreži “tviter“.


Ipak, uprkos celoj euforiji, Ana kaže za “Alo!“ da nema političke ambicije:


- Ja sam u svom poslu više od ministra jer moj mandat traje već 27 godina. Nisam član nijedne partije, niti nameravam da se politički angažujem. U štabu SPS-a sam na dan izbora bila da ih podržim kao prijatelj i da im se makar na taj način odužim, jer su i oni mene podržali kada sam organizovala koncerte - rekla je Ana Bekuta.

Ako može Švarceneger, može i Ana!

Novinari lista “Alo!“ pitali su i kolege Ane Bekute šta misle o tome da pevačica postane ministarka kulture - veliki deo njih smatra da je to dobra ideja.

 

Miloš Bojanić: Pevač - ministar, što da ne!

- Nisam razmišljao o tome, ali ako SPS smatra da bi se Ana dobro snašla u toj ulozi, zašto da ne? Ona je pre svega dobar pevač i poštena žena, nije u prošlosti naudila zemlji, što je najbitnije. Nisam upućen na to da li je za ministarku potrebno neko određeno obrazovanje, ali ako je stranka u kojoj je postavi na to mesto, najbitniji su rezlutati koje će postići. Imali smo razne ministre, pa zašto ne bi mogao i pevač da bude. Ako je Švarceneger mogao da bude guverner, zašto Bekuta ne bi mogla da bude ministarka? - izjavio je Bojanić.

 

Goca Tržan: Genijalno!

- Mislim da je to genijalna ideja! Podržavam je u potpunosti - bila je kratka pevačica.

 

Goca Božinovska: Ona je rođena za tu ulogu!

- Ana je divna žena. Mislim da je ona rođena za to. Ima tu facu ministarke - rekla nam je Božinovska.

 

Maja Nikolić: Slažem se!

- Slažem se! Ja volim Anu, ona je prava dama i zaslužuje svako poštovanje - prokomentarisala je pop pevačica.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.05.2012. 10:49
Све више личе на Шојићеву владу.
Utorak 08.05.2012. 10:49
Ma najbolje Mrkonjića onako uglađenog i kulturnog stavite za ministra kulture xaxaxa!
Utorak 08.05.2012. 11:13
ahahahahahaha samo još fali neko da kaže "ma, jul je kul".... .ebem te srbistane, moj deo !!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online