Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Četvrtak 26.04.2012.
14:56
S. Đurić - Vesti A

Bekuta pomirila Dačića i Tadića

Koncert Ane Bekute (54) u sredu uveče u beogradskom Centru Sava od zabave za publiku pretvorio se u predizborni miting političara vladajuće koalicije koja u jeku predizborne kampanje koriste sva raspoloživa sredstva da se domogne glasova birača, a poligon su im i koncert poznate pevačice.

Kolege i prijatelji: Predrag Živković Tozovac i Ana Bekuta
 

S obzirom na to da se poslednja dva meseca intenzivno priča i piše o navodnoj romansi Bekute i oženjenog Milutina Mrkonjića, ministra za infrastrukturu, njegov dolazak je bio očekivan, a i ona je rezervisala počasno mesto u prvom redu za njega. Ali, da će se na njenom nastupu naći politički krem i vrh države sa sve Borisom Tadićem, doskorašnjim predsednikom Srbije, e to je malo ko očekivao.

Ali, nije tu bio samo Tadić. U prvom redu sedeli su Ivica Dačić, prvi čovek SPS i ministar policije, doskorašnji potpredsednik Vlade Jovan Krkobabić, Oliver Dulić, Aleksandar Antić, Slavica Đukić Dejanović, v. d. predsednika Srbije. Šarene političke boje nikome nisu smetale, pa ni Bekuti koja je u roze haljini sa crnim detaljima podigla publiku na noge.

Demokrata među socijalistima: Ivica Dačić, Boris Tadić i Milutin Mrkonjić
 

Zatrpana cvećem

Dok se Bekuta pripremala za nastup u njenu garderobu su neprekidno stizali buketi i korpe cveća od prijatelja, kolega, ali i političara koji su pokazali da su široke ruke i galantni. Posebno mesto zauzelo je cveće koje joj je poslao Saša Popović, direktor Granda koji je te večeri bio zauzet festivalom. Na koncertu tačno ispod bine Bekuta je smestila kolege, a bili su Lepa Lukić, Merima Njegomir, Mira Škorić, Saša Matić, Goga Sekulić, Marinko Rokvić, Nada Topčagić, Vesna Zmijanac, Milan Stanković i mnogi drugi.

Kao specijalni gosti nastupili su Predrag Živković Tozovac i Šaban Šaulić, koji su publiku podsetili na neke stare, dobre hitove. Pevajući Šaban je javno pozdravio Mrkonjića i Dačića, ali su oni pali u senku kada se u sali pojavio doskorašnji predsednik. Šaban je u trenutku naglo prekinuo pesmu kako bi ushićeno obavestio prisutne da je u salu upravo ušao Boris Tadić.

Dvoranom se prolomio aplauz dok je Šaban prosipao komplimente zaboravljajući da je koliko do juče isticao prijateljstvo sa Mrkonjićem i socijalistima, koji su isturili Dačića kao Tadićevog ljutog protivnika u borbi za predsedničku fotelju. Šaban je svojevremeno predstavljan i kao simpatizer Čedomira Jovanovića, lidera LDP, ali je tvrdio da je slika Čede i njega nastala slučajno i da nikada nije potpisao pristupnicu njegovoj stranci. I u trenutku kada se činilo da koncert postaje predizborni miting na scenu se vratila Bekuta i zapevala. Ali, ni ona nije mogla da odoli političarima, sišla je sa bine, stala ispred prvog reda i obratila se Dačiću.


- Iako ovo nisam planirala, zamolila bih mog velikog prijatelja i sjajnog čoveka Ivicu Dačića da mi se pridruži na sceni da zajedno nešto otpevamo - rekla je Bekuta, a Dačića nije trebalo nagovarati. Spremno je prihvatio ponudu, ali i priznao: "Ti si rešila da mi uništiš političku karijeru!" Zapevali su čuveni hit "Kad zamirišu jorgovani", a onda se odnekud na sceni pojavila i Vesna Zmijanac i pridružila se političko-estradnom duetu.

Publika je bila oduševljena, a svi su se složili - ako Dačić propadne kao političar, komotno može da pređe u pevače.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 26.04.2012. 16:37
Ovde se lepo vidi da su oni srećni,nasmejani,zadovoljni...a narod.-?BEZ POSLA,BEZ PARA,BEZ NADE SA OVAKVIMA! Ne mogu više očima da vidim ove što našu bogatu zemlju rasprodaše i unazadiše!
Četvrtak 26.04.2012. 15:56
Е моја Србијо, шта си ти дочекала? Док испред сељака стоји кордон полиције да не дође пред владу и траже своја права, док лекари и медицинско особље штрајкује што им смањују плате, студенти академије штрајкују глађу због школарине, наши политичари расипају енормне количине пара на негативне кампање, блуд и разврат и сви су врло распевани. Да ли смо ми баш то заслужили? Ако их после свега опет изгласамо - јесмо!
Četvrtak 26.04.2012. 15:19
Nikad oni i nisu bili u svadji. Opet ce u koaliciju, BEOGRAD , PORODICNI SKUP DVERI ! subota 17 casova, plato kod folozofskog. POKRENI SE SRBINE ZA ZIVOT SRBIJE !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online