Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Ponedeljak 26.03.2012.
10:41
Alo A

Ceca zbog Mitrovića odbila milione!

"Prva ljubav zaborava nema", pesma je koju bi ovih dana u duetu mogli da otpevaju dugogodišnji prijatelji i poslovni saradnici Ceca Ražnatović i Željko Mitrović nakon što su, kako Alo! saznaje, postigli dogovor o ekskluzivnoj saradnji.

Prva ljubav zaborava nema: Bitnu ulogu u pregovorima igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti
 

- Pregovore je u svoje i Cecino ime vodio njen producent i kompozitor Aleksandar Milić Mili. Još pre početka razgovora, njih dvoje su se dogovorili da novac ne mora da bude presudan faktor u kampanji koja im predstoji. Iako je bilo razgovora i sa drugim televizijskim stanicama i diskografskim kućama, od kojih su neki nudili i velike svote novca, bitnu ulogu igrao je i lični odnos Cece i Željka Mitrovića jer su jedno drugom u više navrata bili velika podrška, što se nikako ne može zaboraviti.

S druge strane, ponuda koju je Pink izneo nije se mogla odbiti jer je vrednost marketinškog prostora daleko prevazilazila sve sume o kojima se pregovaralo - kaže za naš list dobro obavešteni izvor blizak "Miligramu" i dodaje da je istog dana postignut još jedan dogovor.


- Mili je sa predstavnicima Pinka ugovorio i saradnju vezanu za njegov dugo pripremani autorski album "Miligram 2". Tako će reklama za Cecine nove pesme i taj album uskoro početi da se prikazuju na Pinku, a u pripremi su i specijalne emisije, ekskluzivni intervjui, izveštaji sa turneje i sve ono što čini ozbiljnu kampanju - zaključuje naš sagovornik.

JK: Smešno je šta se sve naziva turnejom!

Najveća Cecina estradna rivalka Jelena Karleuša i juče je bila aktivna na društvenim mrežama.
- Smešno je šta sve novinari nazivaju koncertnom turnejom. Ako je po njihovom, ja sam onda na neprestanoj turneji već 17 godina. Srbi vole laž - napisala je JK, a mnogi su to protumačili kao prozivku na račun Cecine serije nastupa. Do informacije na koga je tačno mislila nismo uspeli da dođemo do zaključenja ovog broja.

Sa Televizije Pink novinari nisu dobili potvrdu, ali ni demanti ove informacije.

- Ceca i "Miligram" su uvek bili veliki prijatelji Pinka i to ništa ne može da promeni. Smatramo da naša saradnja nikada nije prekidana - rekli su nam u PR službi Pinka, dok je Ceca, koja je u subotu održala spektakularan nastup u Frankfurtu i tako otpočela inostranu turneju, ostala zagonetna.


- Nemamo komentar - saopšteno nam je iz pres službe folk zvezde.


No, pošto se ljubav i kašalj, ali ni kampanja, ne mogu sakriti, ostaje nam da budemo strpljivi i uskoro ćemo saznati da li je jedan od najuspešnijih poslovnih tandema u istoriji domaće estrade ponovo udružio snage!

Prva: Ne komentarišemo medijske spekulacije!

 

Informacija da je postignut dogovor između folk zvezde i medijskog magnata logično je nametnula pitanje šta se desilo sa njenim pregovorima sa Televizijom Prva, ali oni nisu želeli da daju bilo kakav komentar do zvanične potvrde naše informacije.
- Ne komentarišemo spekulacije - izjavili su za Alo! u PR službi Televizije Prva.
Podsećanja radi, u javnosti se pre mesec dana pojavila priča da je Ceca sa televizijom u vlasništvu grčkog milijardera Minosa Kirjakua već sklopila dogovor o ekskluzivnoj saradnji vredan 200.000 evra. Ali, kako stvari stoje, izgleda da od toga neće biti ništa.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 26.03.2012. 12:37
Ja volim Cecine pesme, ruku na srce ima odlicne melodije i tekstove. Niti je branim niti podrzavam, al njenu muziku volim i ne interesuje me njen privatan zivot. I da priznamo da zena stvarno lepo izgleda pa bilo vestacko ili prirodno lepo je.....
Ponedeljak 26.03.2012. 11:43
Njene pesme i sluša taj novourbano, gangsterski milje, kojoj je omiljena televizijska stanica Pink.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online