Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 14.03.2012.
14:28
Kurir A

Mina: Silikoni su mi dotrajali

Mina Kostić, koju u estradnim krugovima često nazivaju "džepnom Venerom", ne krije da joj je fizički izgled važan, zbog čega se nije plašila da svojevremeno ode "pod nož" kako bi uvećala grudi.

U intervjuu za Kurir otkriva kako planira da ponovo poseti plastičnog hirurga zbog korekcije silikona, ali govori i o kakvoj porodici oduvek mašta, te na koji način opravdava svoju cenu na nastupima.

Mina planira da ponovo poseti plastičnog hirurga zbog korekcije silikona
 

- Nisam u fazonu da su mi tu sad neke astronomske cifre u opticaju, ja imam neku normalnu cenu. I tu cenu opravdavam onim što ponudim svojim nastupom, pogotovo kad odem na svadbu, gde napravim štimung. Svi su prezadovoljni. I uvek sam se pitala kako ljudi koji ne znaju da pevaju dobiju novac... Ne razumem kako, čime oni to opravdaju.

♦ Svi se žale na krizu, kakva je situacija kod tebe?
- Krize ima, ali radi se... Dobro, možda ne kao ranije, ali opet ima posla. Ima i toga da te pozovu, pitaju kolika je cena, dogovorite se, ti kažeš "pošaljite novac", i onda ti

Zvezde Granda su dosadile

♦ Kako komentarišeš to što Saša Popović ukida takmičenje "Zvezde Granda"?
- Nisam za to ni čula! Pa dobro, možda je tako i bolje, jer stvarno je prenatrpano da se više ne zna ni ko je ko. Mada, ima tu dobrih pevača, pogotovo muških... Ipak, krajnje je vreme da jednom stane. Verovatno je dosadilo narodu, zapravo ne verovatno, već se sigurno prezasitio, a drugo, Popović je stao jer je shvatio da treba da se stane.

♦ Misliš, da prestane s hiperprodukcijom?
- Mislim da se narodu malo smučilo. Sve je to super, ali ništa novo, nikakva pesma da napravi neki bum...

se više ne jave...

♦ Desi li se da ipak odeš da pevaš i da ne dobiješ novac?
- Dešavalo mi se i to da odem od kuće, od deteta, da radim i da se vratim bez novca, jer me ne isplate! Onda je bolje da džabe sedim i čekam... A i pevača ima dosta.

♦ Među prvima na estradi si uvećala grudi. Planiraš korekciju?
- Kad sam prvi put bila kod svog lekara, pitala sam ga da li više nikad ne mora da se radi, a on mi je odgovorio: "To je isto kao i auto - ako imate mogućnosti da promenite auto, vi ćete to uraditi!" Mislila sam, rodiću dvoje dece, jedno ćemo usvojiti, pa ću roditi još jedno... Želela sam troje dece. I htela sam da posle toga odem na korekciju grudi. Možda ću sačekati još malo, prosto da se neke stvari dovedu u red, ali želim to da uradim. Inače, prva sam i priznala da sam uradila grudi.

♦ Hoćeš li pri korekciji smanjivati veličinu?
- Neću, što bih smanjivala... Idem na korekciju, jer mi se situacija namestila da to mogu. A da ne mogu, ne bih to ni morala da radim. Ne oseća se tu nikakva razlika, nego to radiš čisto zbog sebe!

♦ U kakvim si sada odnosima s Igorom?
- Mi smo uvek i bili u savršenim odnosima, a drugi su davali sebi za pravo da o tome pričaju kao da nismo. Zato sam rekla da više neću nikome davati prostora da se sa mnom pojavljuje u novinama. Igor i ja sasvim normalno funkcionišemo, jer imamo i dete, zbog koga ne želim sve te priče. Zato sam im i stala u kraj.

 

♦ Želiš li i dalje da usvojiš dete?
- Odavno o tome razmišljam, još i pre nego što sam upoznala Igora, pa i posle, kad smo dobili dete. Rekla sam mu da želim da usvojimo dete i on se složio. E sad, pošto nismo više zajedno, mislim da je kod nas takav zakon da sam ne možeš to da uradiš. Ako mi se u životu bude ukazala prilika da osnujem porodicu o kakvoj sam oduvek maštala, to ću sigurno i uraditi. Puna sam ljubavi, koju bih umela da prenesem na to dete i da ga gajim kao svoje rođeno, da ga usrećim, kao što je mene mama Duda.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 15.03.2012. 11:50
Amortizacija?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online